MoodleMoot 2014

14. lipnja 2014., Srce, Zagreb

Četvrti MoodleMoot Hrvatska 2014 i četvrti regionalni (zapadnobalkanski) MoodleMoot održat će se u subotu, 14. lipnja 2014. u prostorijama Sveučilišnog računskog centra Srce. Ovogodišnji zajednički MoodleMoot organiziraju Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu Srce, Hrvatska udruga za otvorene sustave i Internet - HrOpen te Moodle mreža Srbije.

Sustav Moodle je najrašireniji sustav za e-učenje u svijetu baziran na otvorenom kôdu, s preko 60 milijuna korisnika u skoro 200 zemalja. MoodleMoot je namijenjen svima koji se bave sustavom Moodle bilo kao korisnici, administratori ili developeri ili su zainteresirani upoznati se s ovim sustavom i čuti iskustva drugih.

Skup će okupiti uvažene stručnjake iz Hrvatske i regije koji će sa sudionicima podijeliti svoja iskustva u korištenju i nadogradnji ove popularne platforme za e-učenje, kao i njenoj integraciji s drugim obrazovnim rješenjima.

Važnost ovakvih događanja koja se održavaju širom svijeta je povezivanje i izmjena ideja, znanja i prakse između sudionika.

Stoga Vas pozivamo da nam se pridružite kao predavač ili sudionik te u ugodnoj i kreativnoj atmosferi steknete nova poznanstva i prilike za suradnju.

 

MoodleMoot2014_plakat.pngTeme:

  1. Poučavanje uz Moodle
  2. Moodle +

 

Pozvani predavači
Program
Popis sudionika (pdf, 258 KB)
Galerija slika