5 godina AAI@EduHr

27. 4. 2011.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u događanjima vezanim uz obilježavanje 40. obljetnice Srca, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ive Josipovića. Raspravu pod nazivom 5 godina AAI@EduHr vodit će Miroslav Milinović, u četvrtak, 28. travnja 2011. u 14 sati. Autentikacijska i autorizacijska infrastruktura znanosti i visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj - AAI@EduHr službeno je puštena u produkciju 1. ožujka 2006. godine. U proteklih se 5 godina afirmirala kao temeljni infrastrukturni sustav sustava znanosti i obrazovanja čija je osnovna zadaća omogućiti sigurno, pouzdano i efikasno upravljanje elektroničkim identitetima, te njihovu uporabu za pristup mrežnim i mrežom dostupnim resursima.
Sva događanja vezana uz obilježavanje 40. obljetnice Srca održavaju se u zgradi Srca, Josipa Marohnića 5, Zagreb.
Molimo da uvažite činjenicu da će vam kod dolaska automobilom vjerojatno trebati određeno vrijeme za pronalaženje parkirnog mjesta.

Izdvojena događanja Srca

Ožu 02

Steknite znanja i vještine potrebne za naprednu administraciju operacijskih sustava Windows i Linux, sigurnost operacijskih sustava te osnove računalnih mreža. Prijave za novi ciklus koji počinje 2. 3. 2020. su u tijeku.

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.