5. MoodleMoot Hrvatska - objavljen program

1. 6. 2015.

Centar za e-učenje Srca i ove godine organizira MoodleMoot Hrvatska koji će se održati u utorak, 16. lipnja 2015. u Sveučilišnom računskom centru. Ovogodišnji MoodleMoot organizira se u suradnji s Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu. MoodleMoot je namijenjen svima koji rade u sustavu Moodle ili su samo zainteresirani za sustav, bilo s administrativne, razvojne ili korisničke strane. Želja nam je u ugodnoj i kreativnoj atmosferi razmijeniti iskustva, ideje i promišljanja, steći nova poznanstva i prilike za suradnju. Na MoodleMootu će osim zanimljivih prezentacija sudionika iz Hrvatske i regije, predavanja održati i pozvani predavači: Tim Hunt, Open University (Velika Britanija), „moodlerima" poznat po razvoju Quiz modula te dr. Mark Glynn, Dublin City University (Irska), koji nastavnicima pomaže u primjeni novih tehnologija u nastavi, a za potrebe sveučilišta održava njihov sustav Moodle. Ovaj cjelodnevni događaj će kroz niz prezentacija podijeljenih u teme, te predavanja pozvanih predavača pružiti sudionicima mogućnost da steknu nova saznanja i ideje te poznanstva i prilike za suradnju ne samo u Hrvatskoj nego i u regiji. Objavljeni su program događanja i prijava za sudjelovanje. Prijavite se već danas i svojim sudjelovanjem pridonesite da ovogodišnje druženje MoodleMoot Hrvatska bude još bolje!

Izdvojena događanja Srca

ruj 01

Svake godine u rujnu organiziramo niz predavanja namijenjenih novim studentima Sveučilišta u Zagrebu.

ruj 19

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati 19. 9.  2019. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku!

ruj 23

Od 23. do 27. rujna održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2019. su u tijeku.

lis 14

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 14. 10. 2019. u 9 sati. Prijave su u tijeku.