5. MoodleMoot Hrvatska – objavljene snimke i prezentacije

18. 6. 2015.

Centar za e-učenje Srca i ove je godine organizirao MoodleMoot Hrvatska koji se održao u utorak, 16. lipnja 2015. u Sveučilišnom računskom centru. Ovogodišnji MoodleMoot organizirali smo u suradnji s Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu. Na MoodleMootu su osim zanimljivih prezentacija sudionika iz Hrvatske i regije, predavanja održali i pozvani predavači: Tim Hunt, Open University (Velika Britanija), „moodlerima" poznat po razvoju Quiz modula te dr. Mark Glynn, Dublin City University (Irska), koji nastavnicima pomaže u primjeni novih tehnologija u nastavi, a za potrebe sveučilišta održava njihov sustav Moodle. Objavili smo snimke predavanja, prezentacije i fotografije. Veselimo se sljedećem MoodleMootu i nadamo se da ćemo se okupiti u još većem broju kako bi sljedeće godine druženje bilo još bolje.

Izdvojena događanja Srca

lis 23

Natjecanje Copernicus Hackathon održat će se u Srcu 23. i 24. listopada 2019. godine u okviru Copernicus programa u organizaciji Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

lis 28

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a – tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 28. 10. 2019., u 9:00 sati.
Prijave su u tijeku.

stu 07

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u četvrtak, 7. 11. 2019. od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

stu 11

Želite li ovladati uporabom programa PowerPoint i naučiti izraditi "moćne" prezentacije? Prijavite se na besplatnu radionicu koja se održava u ponedjeljak,  11. 11. 2019., od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.