5. MoodleMoot Hrvatska – objavljene snimke i prezentacije

18. 6. 2015.

Centar za e-učenje Srca i ove je godine organizirao MoodleMoot Hrvatska koji se održao u utorak, 16. lipnja 2015. u Sveučilišnom računskom centru. Ovogodišnji MoodleMoot organizirali smo u suradnji s Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu. Na MoodleMootu su osim zanimljivih prezentacija sudionika iz Hrvatske i regije, predavanja održali i pozvani predavači: Tim Hunt, Open University (Velika Britanija), „moodlerima" poznat po razvoju Quiz modula te dr. Mark Glynn, Dublin City University (Irska), koji nastavnicima pomaže u primjeni novih tehnologija u nastavi, a za potrebe sveučilišta održava njihov sustav Moodle. Objavili smo snimke predavanja, prezentacije i fotografije. Veselimo se sljedećem MoodleMootu i nadamo se da ćemo se okupiti u još većem broju kako bi sljedeće godine druženje bilo još bolje.

Izdvojena događanja Srca

velj 10

Upoznajte tajne programiranja u R-u, jeziku za analizu i vizualizaciju podataka. Prijave traju do 5.2.2020.

velj 17

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 17. 2. 2020. u 9 sati. Prijave su u tijeku. 

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.