5. svjetski virtualni kongres studenata dentalne medicine uz tehničku podršku Srca

13. 5. 2015.

5. svjetski virtualni kongres studenata dentalne medicine održat će se i ove godine putem sustava za webinare Srca. Srce je podržalo ideju studenata Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu za organizaciju virtualnog kongresa kako bi svaki student dentalne medicine iz cijelog svijeta bio u mogućnosti sudjelovati na kongresu (besplatno), predstaviti znanstveni rad te se povezati s kolegama i sudionicima iz inozemstva. Ove godine kongres se održava od 13. do 15. svibnja 2015. godine. Program sadrži niz prezentacija, radova studenata kao i pozvane predavače, istaknute profesore u području dentalne medicine i biomedicinskih znanosti, a najbolji radovi bit će nagrađeni. Više o kongresu pročitajte na službenim stranicama kongresa.

Izdvojena događanja Srca

stu 19

Jeste li znali da postoje alati koji vam mogu pomoći prilikom izrade i organizacije bibliografskih izvora i umetanja referenci u tekst? Da biste naučili raditi s njima, prijavite se na tečaj koji se održava u utorak, 19. 11. 2019., u 9 sati.

stu 19

Želite li naučiti raditi s besplatnim alatima za grafički dizajn? Prijavite se na tečaj koji će započeti u utorak, 19. 11. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

stu 22

Tijekom jednodnevnog predavanja saznajte što su to certifikati i na koje se sve načine koriste. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane.