6. MoodleMoot Hrvatska: objavljen program

25. 5. 2016.

Centar za e-učenje Srca i ove godine organizira MoodleMoot Hrvatska koji će se održati u petak, 10. lipnja 2016. u prostorijama Sveučilišnog računskog centra. Ovogodišnji MoodleMoot organizira se u suradnji s Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu.

MoodleMoot je namijenjen je svima koji se bave sustavom Moodle ili su samo zainteresirani za sustav Moodle, bilo s administrativne, razvojne ili korisničke strane. Želja nam je u ugodnoj i kreativnoj atmosferi razmijeniti iskustva, ideje i promišljanja, steći nova poznanstva i prilike za suradnju.

Uz zanimljive prezentacije sudionika iz Hrvatske i regije, ove godine pozvani predavači su: Demi Sinclaire, s University College London, Velika Britanija, Viktorija Florijančič s University of Primorska, Slovenija koje će iznijeti iskustva u korištenju sustava Moodle te podršci nastavnicima u njegovoj implementaciji u obrazovni proces te Lidija Kralj, učiteljica na OŠ Veliki Bukovac i članica stručne radne skupine koji radi na cjelovitoj kurikularnoj reformi koja će se osvrnuti na važnost ICT-a u kontekstu obrazovnog procesa.

Ovaj cjelodnevni događaj kroz niz prezentacija podijeljenih u teme, te pozvane predavače pružit će sudionicima mogućnost da steknu nova saznanja i ideje, da se druže i steknu nova poznanstva i prilike za suradnju ne samo u Hrvatskoj nego i u regiji.

Program konferencije i prijavu za sudjelovanje možete pronaći na stranicama MoodleMoota 2016.

Prijavite se već danas i svojim sudjelovanjem pridonesite da ovogodišnje druženje Moodlemoot Hrvatska bude još bolje!


 

Izdvojena događanja Srca

Ožu 28

Srce od 28. do 30. ožujka 2023. organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2023, ujedno i završnu konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO. 

lip 01

U lipnju 2023. organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

ruj 01

U rujnu/listopadu 2023. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

lis 01

Međunarodni Tjedan otvorenog pristupa (Open Access Week) ove godine obilježava se u listopadu 2023.

pro 07

Ove godine 7. prosinca obilježavamo Dan e-učenja.