6. MoodleMoot Hrvatska: objavljen program

25. 5. 2016.

Centar za e-učenje Srca i ove godine organizira MoodleMoot Hrvatska koji će se održati u petak, 10. lipnja 2016. u prostorijama Sveučilišnog računskog centra. Ovogodišnji MoodleMoot organizira se u suradnji s Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu.

MoodleMoot je namijenjen je svima koji se bave sustavom Moodle ili su samo zainteresirani za sustav Moodle, bilo s administrativne, razvojne ili korisničke strane. Želja nam je u ugodnoj i kreativnoj atmosferi razmijeniti iskustva, ideje i promišljanja, steći nova poznanstva i prilike za suradnju.

Uz zanimljive prezentacije sudionika iz Hrvatske i regije, ove godine pozvani predavači su: Demi Sinclaire, s University College London, Velika Britanija, Viktorija Florijančič s University of Primorska, Slovenija koje će iznijeti iskustva u korištenju sustava Moodle te podršci nastavnicima u njegovoj implementaciji u obrazovni proces te Lidija Kralj, učiteljica na OŠ Veliki Bukovac i članica stručne radne skupine koji radi na cjelovitoj kurikularnoj reformi koja će se osvrnuti na važnost ICT-a u kontekstu obrazovnog procesa.

Ovaj cjelodnevni događaj kroz niz prezentacija podijeljenih u teme, te pozvane predavače pružit će sudionicima mogućnost da steknu nova saznanja i ideje, da se druže i steknu nova poznanstva i prilike za suradnju ne samo u Hrvatskoj nego i u regiji.

Program konferencije i prijavu za sudjelovanje možete pronaći na stranicama MoodleMoota 2016.

Prijavite se već danas i svojim sudjelovanjem pridonesite da ovogodišnje druženje Moodlemoot Hrvatska bude još bolje!


 

Izdvojena događanja Srca

ruj 01

Svake godine u rujnu organiziramo niz predavanja namijenjenih novim studentima Sveučilišta u Zagrebu.

ruj 19

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati 19. 9.  2019. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku!

ruj 23

Od 23. do 27. rujna održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2019. su u tijeku.

lis 14

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 14. 10. 2019. u 9 sati. Prijave su u tijeku.