Broj polaznika osnovnih tečajeva porastao za 41 posto

6. 2. 2019.

Osnovni tečajevi Srca namijenjeni su svima zainteresiranima za stjecanje osnovnih znanja o uporabi informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Tečajevi se održavaju u učionicama Srca, prema rasporedu održavanja tečajeva, i u online obliku, putem sustava za e-učenje. Godišnje se održi preko 110 tečajeva, u trajanju od preko 1.100 nastavnih sati, za više od 800 polaznika.

Tečajeve kontinuirano pokušavamo učiniti što dostupnijima i pristupačnijima svima koji su za njih zainteresirani. U skladu s tom idejom, prošloga je ljeta izmijenjena dinamika objave rasporeda tečajeva, kako bi se osiguralo da podaci o konkretnim terminima održavanja tečajeva budu dostupni polaznicima kroz što duže razdoblje. Ova je promjena zasigurno pridonijela odličnim rezultatima koje smo zabilježili - ponosno ističemo da je, u razdoblju od početka rujna do kraja prosinca 2018. godine, broj tečajeva povećan za 34 %, broj nastavnih sati za 21 %, a broj polaznika za čak 41 %, u odnosu na isto razdoblje 2017. godine.

Jeste li znali?

  • da je pohađanje online tečajeva besplatno?
  • da su jednodnevne radionice namijenjene i besplatno dostupne članovima akademske zajednice?
  • da se svi zainteresirani građani mogu prijaviti na tečajeve te da su za studente, druge članove akademske zajednice i nezaposlene osobe osigurane posebno povoljne cijene?

Više informacija o osnovnim tečajevima možete pronaći na stranici http://www.srce.hr/tecajevi, a za dodatna pitanja slobodno nam se obratite putem adrese edu@srce.hr.

 


Izdvojena događanja Srca

velj 22

„Office 365 - kako nam je promijenio život u osam godina“

velj 25

Želite li naučiti pisati jednostavne skripte u PHP-u koje koriste MySQL bazu podataka, izraditi adresar ili jednostavan sustav za unos i objavu novosti? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 25. 2. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

Ožu 04

I ove godine obilježavamo Tjedan otvorenog obrazovanja od 4. - 8. ožujka 2019. godine, a posebno izdvajamo okrugli stol 7. ožujka na koji su pozvani svi zainteresirani.

Ožu 18

Pohađanjem ovog tečaja steknite znanja i vještine uporabe jezika R za analizu i vizualizaciju podataka. Tečaj počinje u ponedjeljak, 18.3.2019. u 9:00 sati.

Ožu 25

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 25. 3. 2019. su u tijeku.