Broj polaznika osnovnih tečajeva porastao za 41 posto

6. 2. 2019.

Osnovni tečajevi Srca namijenjeni su svima zainteresiranima za stjecanje osnovnih znanja o uporabi informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Tečajevi se održavaju u učionicama Srca, prema rasporedu održavanja tečajeva, i u online obliku, putem sustava za e-učenje. Godišnje se održi preko 110 tečajeva, u trajanju od preko 1.100 nastavnih sati, za više od 800 polaznika.

Tečajeve kontinuirano pokušavamo učiniti što dostupnijima i pristupačnijima svima koji su za njih zainteresirani. U skladu s tom idejom, prošloga je ljeta izmijenjena dinamika objave rasporeda tečajeva, kako bi se osiguralo da podaci o konkretnim terminima održavanja tečajeva budu dostupni polaznicima kroz što duže razdoblje. Ova je promjena zasigurno pridonijela odličnim rezultatima koje smo zabilježili - ponosno ističemo da je, u razdoblju od početka rujna do kraja prosinca 2018. godine, broj tečajeva povećan za 34 %, broj nastavnih sati za 21 %, a broj polaznika za čak 41 %, u odnosu na isto razdoblje 2017. godine.

Jeste li znali?

  • da je pohađanje online tečajeva besplatno?
  • da su jednodnevne radionice namijenjene i besplatno dostupne članovima akademske zajednice?
  • da se svi zainteresirani građani mogu prijaviti na tečajeve te da su za studente, druge članove akademske zajednice i nezaposlene osobe osigurane posebno povoljne cijene?

Više informacija o osnovnim tečajevima možete pronaći na stranici http://www.srce.hr/tecajevi, a za dodatna pitanja slobodno nam se obratite putem adrese edu [at] srce.hr.

 


Izdvojena događanja Srca

lis 23

Natjecanje Copernicus Hackathon održat će se u Srcu 23. i 24. listopada 2019. godine u okviru Copernicus programa u organizaciji Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

lis 28

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a – tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 28. 10. 2019., u 9:00 sati.
Prijave su u tijeku.

stu 07

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u četvrtak, 7. 11. 2019. od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

stu 11

Želite li ovladati uporabom programa PowerPoint i naučiti izraditi "moćne" prezentacije? Prijavite se na besplatnu radionicu koja se održava u ponedjeljak,  11. 11. 2019., od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.