50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Centru za e-učenje Srca dodijeljena zahvalnica na Danu RGNF-a

5. 12. 2016.

U petak, 2.prosinca 2016. godine, na svečanosti povodom Dana Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta, Centru za e-učenje Sveučilišnoga računskoga centra dodijeljena je zahvalnica za ostvarenu suradnju i predano prenošenje znanja i iskustva iz područja e-učenja u akademskoj godini 2015/2016.

Srce je sudjelovalo na projektu Target koji je vodio RGNF na poslovima unapređenja e-kolegija i u kojem je uspješno unaprijeđeno 34 e-kolegija. Suradnja Srca i RGNF-a vezano uz e-učenje traje već niz godina pa je ovo priznanje potvrda dosadašnje dobre suradnje.


Izdvojena događanja Srca

tra 19

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 19. travnja 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

tra 28

Srce 28. i 29. travnja organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2021, ujedno i konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO, koja će se održati virtualno.

svi 03

Ako žele nadograditi i upotpuniti svoje znanje i postati izvrstan korisnik programa Excel, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 3. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.

svi 10

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 10. svibnja 2021., u 9 sati. Prijave su u tijeku.

svi 25

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 25. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.