Četvrti MoodleMoot Hrvatska

14. 6. 2014.

U Sveučilišnom računskom centru (Srcu) u u subotu 14. lipnja održavao se četvrti MoodleMoot Hrvatska 2014 i četvrti Western Balkans MoodleMoot. Ovogodišnji zajednički MoodleMoot organizirali su Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu (Srce), Hrvatska udruga za otvorene sustave i Internet - HrOpen te Moodle mreža Srbije, a osim sudionika iz Hrvatske, u radu su sudjelovali i gosti iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Slovenije.    Na početu programa okupljenje sudionike pozdravio je dr. Srđan Verbić, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, također korisnik sustava Moodle, a prisutnima su se kratko obratili  i prof. dr. sc. Ružica Beljo-Lučić, pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, te dr. sc. Zoran Bekić, ravnatelj Srca.    Ministar je sa suradnicima nakon prvog dijela programa obišao računalnu halu Srca.     Program je započeo pozvanim predavanjem koje je održao Craig Brown sa Sveučilišta u Glasgowu koje ove godine obilježava 10-godišnjicu korištenja sustava Moodle.    Program ovogodišnjeg MoodleMoota trajao je do 17 sati.  Pogledajte galeriju fotografija.   Prof. dr. sc. Ružica Beljo-Lučić, pomoćnica ministra znanosti obrazovanja i sporta, dr. sc. Zoran Bekić, ravnatelj Srca i dr. Srđan Verbić, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, tijekom pozdravnih obraćanja okupljenima na ovogodišnjem MoodleMootu Hrvatska.   

 

Izdvojena događanja Srca

ruj 01

Svake godine u rujnu organiziramo niz predavanja namijenjenih novim studentima Sveučilišta u Zagrebu.

ruj 23

Od 23. do 27. rujna održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2019. su u tijeku.

ruj 30

Ove se godine Tjedan cjeloživotnog učenja obilježava od 30. 9. do 6. 10. 2019, a Srce će se ponovno uključiti i svojim aktivnostima. Zamolila bih da informaciju o tome objavite na webu i društvenim mrežama.

lis 14

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 14. 10. 2019. u 9 sati. Prijave su u tijeku.