Četvrti sveučilišni Dan e-učenja

29. 11. 2012.

Četvrti Dan e-učenja u organizaciji Centra za e-učenje Srca održat će se u srijedu, 12. prosinca 2012. u Auli rektorata Sveučilišta u Zagrebu.   Na 4. Danu e-učenja bit će dodijeljene nagrade za najbolji e-kolegij Sveučilišta u Zagrebu za akademsku godinu 2011./2012., a sudionici će imati priliku vidjeti primjere dobre prakse primjene ICT i tehnologija e-učenja u nastavi te razmijeniti iskustava o primjeni novih metoda učenja u obrazovnom procesu. Na Danu e-učenja održat će se i panel diskusija s upravama sveučilišta, veleučilišta i državnih institucija na temu „Koristimo li prednosti e-učenja za podizanje kvalitete nastave i obogaćivanje studentskog iskustva te je li akademska zajednica spremna za on-line studije?"   Pozivamo nastavnike, studente, uprave sastavnica i sve zainteresirane za e-učenje da nam se pridruže i na ovom sveučilišnom Danu e-učenja.   Program i obrazac za prijavu za sudjelovanje dostupni su na stranicama Centra za e-učenje.

Izdvojena događanja Srca

sij 24

„Napredno SIEM rješenje i zaštita IT infrastrukture pomoću Azure Sentinela“

velj 10

Upoznajte tajne programiranja u R-u, jeziku za analizu i vizualizaciju podataka. Prijave traju do 5.2.2020.

velj 17

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 17. 2. 2020. u 9 sati. Prijave su u tijeku. 

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.