Copernicus Hackathon i konferencija u Srcu

22. 10. 2019.

Natjecanje Copernicus Hackathon održat će se u Srcu 23. i 24. listopada 2019. godine u okviru Copernicus programa u organizaciji Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Hackathon će se održati u dvije kategorije: profesionalnoj, namijenjenoj stručnjacima iz gospodarstva, znanstvenicima, istraživačima, inovatorima i studentima te učeničkoj, namijenjenoj učenicima srednjih škola koja se dodatno organizira u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja.

U okviru Hackathona predviđena su tri tematska područja: pametni gradovi i pametna uprava, zaštita okoliša i klima te primjena EO u industriji, poljoprivredi i šumarstvu, a predviđene su i nagrade za timove koji budu prezentirali najbolje aplikacije. Najbolje aplikacije, u svakoj od kategorija (službena i srednjoškolska), izrađene na ArcGIS platformi bit će nagrađene ArcGIS profesionalnom licencom u trajanju od 12 mjeseci za svakog člana tima.

Sam Hackathon održat će se u Srcu prema objavljenom programu. Natjecanje će trajati dva dana, 23. i 24. listopada, dok će podjela nagrada biti organizirana u sklopu Copernicus konferencije koja će se održati 25. listopada, također u Srcu.

Svim natjecateljima želimo puno sreće!

web stranice Copernicus Hackathona


Izdvojena događanja Srca

Trenutno nema događanja.