Dan AAI@EduHr 2015.

9. 11. 2015.

Srce i ove godine, po četvrti puta za redom, organizira Dan AAI@EduHr. Događanje organiziramo kako bismo na jednom mjestu okupili predstavnike svih matičnih ustanova i davatelja usluga, ali i sve one koji žele doznati više o sustavu AAI@EduHr i mogućnostima njegova korištenja te potaknuli razmjenu znanja i iskustava vezanih uz razvoj i korištenje sustava AAI@EduHr. Dan AAI@EduHr održat će se u srijedu, 25. studenoga 2015. (početak je u 10 sati, a završetak predviđamo oko 15 sati) u Srcu, Josipa Marohnića 5, Zagreb.

Iz programa izdvajamo gostujuću predavačicu Nicole Harris, iz organizacije GÉANT, koja će održati predavanje pod nazivom "Identity harmonisation". U predavanju će biti riječ o aktivnostima koje su vezane uz standardizaciju i razmjenu podataka o elektroničkim identitetima, matičnim ustanovama i davateljima usluga na međunarodnoj razini.

U nastavku programa predstavit će se novosti i iskustva iz zajednice. U tom dijelu programa ističemo  prezentacije o mogućnostima i iskustvima s povezivanjem sustava AAI@EduHr s Informacijskim sustavom visokih učilišta (ISVU) i Microsoftovom uslugom Office 365. Pozivamo vas da nam se pridružite. Detaljan program i poveznicu za prijavu za sudjelovanje možete  pronaći na web-stranici www.aaiedu.hr/dan2015.html. Događanje možete pratiti i putem webinara na adresi https://connect.srce.hr/aaiedu.

Izdvojena događanja Srca

Ožu 28

Srce od 28. do 30. ožujka 2023. organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2023, ujedno i završnu konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO. 

lip 01

U lipnju 2023. organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

ruj 01

U rujnu/listopadu 2023. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

lis 01

Međunarodni Tjedan otvorenog pristupa (Open Access Week) ove godine obilježava se u listopadu 2023.

pro 07

Ove godine 7. prosinca obilježavamo Dan e-učenja.