Dan digitalnih repozitorija u Srcu

21. 2. 2014.

Ove godine prvi puta organiziramo Dan digitalnih repozitorija – jednodnevno događanje kojem je cilj na jednom mjestu okupiti sve one koji razvijaju i održavaju digitalne repozitorije ili to tek namjeravaju, a radi razmjene znanja i iskustava.

Dan digitalnih repozitorija održat će se 5. ožujka 2014. godine u Srcu, Josipa Marohnića 5, Zagreb.

Razgovarat će se o stanju i trendovima u području digitalnih repozitorija. Prezentacijama će se predstaviti aktualni projekti u ovom području kao i pojedini repozitoriji i usluge koji su u produkcijskom radu. Zadnji dio događanja posvećen je Hrčku - Portalu znanstvenih časopisa Republike Hrvatske.

Program događanja objavljen je na stranici Dan digitalnih repozitorija 2014.   Broj prijava za sudjelovanje na Danu digitalnih repozitorija premašio je kapacitet dvorane u Srcu, pa prijave više nisu moguće. Za one koji se nisu stigli prijaviti, osigurat ćemo internetski video-prijenos. Web-adresa i upute za web-prijenos objavljeni su na stranici Dan digitalnih repozitorija 2014. Popis prijavljenih je ovdje. Molimo prijavljene da ako odustanu od dolaska, neka oslobode mjesto nekome drugome ažurirajući prijavu.

Izdvojena događanja Srca

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.