Dan e-učenja i primjeri dobre prakse e-kolegija

10. 12. 2018.

Dan e-učenja i 11. obljetnica djelovanja Centra za e-učenje Srca obilježit će se 12. prosinca 2018. u 9:45 sati u Sveučilišnom računskom centru.

Organizacijom Dana e-učenja želimo akademskoj zajednici, prvenstveno nastavnicima Sveučilišta u Zagrebu, pružiti mogućnost razmjene iskustava i stjecanja novih spoznaja o primjeni informacijskih i komunikacijskih tehnologija i tehnologija e-učenja u obrazovnom procesu. Četiri fakulteta Sveučilišta u Zagrebu: Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Filozofski fakultet i Fakultet strojarstva i brodogradnje predstavit će kako je e-učenje implementirano na njihovoj ustanovi te jedan e-kolegij po njihovom odabiru kao primjer dobre prakse primjene e-učenja u obrazovni proces. Na samom početku uzvanike će pozdraviti ravnatelj Sveučilišnog računskog centra Sveučilišta u Zagrebu, dr.sc. Zoran Bekić. Na kraju događanja, uz prigodni domjenak, bit će prilike za druženje i razmjenu iskustava.

Ovom prilikom Centar za e-učenje obilježava i 11. obljetnicu djelovanja, podrške nastavnicima, studentima i ustanovama u sustavu visokog obrazovanja u primjeni i implementaciji novih tehnologija u obrazovni proces.

Pogledajte program događanja.

 


Izdvojena događanja Srca

sij 24

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa s mogućnostima besplatnog programa Shotcut koji se koristi za obradu video sadržaja, prijavite se na radionicu koja će se održati 24. 1. 2019. u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

velj 18

U prvom tečaju Linux akademije upoznajte se sa administracijom Linux poslužitelja. Tečaj počinje 18. 2. 2019. u 17 sati i traje pet dana. Prijave su u tijeku.