Dan e-učenja i primjeri dobre prakse e-kolegija

10. 12. 2018.

Dan e-učenja i 11. obljetnica djelovanja Centra za e-učenje Srca obilježit će se 12. prosinca 2018. u 9:45 sati u Sveučilišnom računskom centru.

Organizacijom Dana e-učenja želimo akademskoj zajednici, prvenstveno nastavnicima Sveučilišta u Zagrebu, pružiti mogućnost razmjene iskustava i stjecanja novih spoznaja o primjeni informacijskih i komunikacijskih tehnologija i tehnologija e-učenja u obrazovnom procesu. Četiri fakulteta Sveučilišta u Zagrebu: Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Filozofski fakultet i Fakultet strojarstva i brodogradnje predstavit će kako je e-učenje implementirano na njihovoj ustanovi te jedan e-kolegij po njihovom odabiru kao primjer dobre prakse primjene e-učenja u obrazovni proces. Na samom početku uzvanike će pozdraviti ravnatelj Sveučilišnog računskog centra Sveučilišta u Zagrebu, dr.sc. Zoran Bekić. Na kraju događanja, uz prigodni domjenak, bit će prilike za druženje i razmjenu iskustava.

Ovom prilikom Centar za e-učenje obilježava i 11. obljetnicu djelovanja, podrške nastavnicima, studentima i ustanovama u sustavu visokog obrazovanja u primjeni i implementaciji novih tehnologija u obrazovni proces.

Pogledajte program događanja.

 


Izdvojena događanja Srca

kol 24

Ako se želite naučiti služiti programom PowerPoint pomoću kojeg možete izrađivati elektroničke prezentacije na svom računalu, prijavite se na vikend tečaj koji započinje u subotu, 24. 8. 2019. u  9:00 sati. Prijave su u tijeku!

ruj 23

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 23. 9. 2019., u 17:30 sati. Prijave su u tijeku.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2019. su u tijeku.

lis 14

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 14. 10. 2019. u 9 sati. Prijave su u tijeku.