Dan e-učenja i primjeri dobre prakse e-kolegija

10. 12. 2018.

Dan e-učenja i 11. obljetnica djelovanja Centra za e-učenje Srca obilježit će se 12. prosinca 2018. u 9:45 sati u Sveučilišnom računskom centru.

Organizacijom Dana e-učenja želimo akademskoj zajednici, prvenstveno nastavnicima Sveučilišta u Zagrebu, pružiti mogućnost razmjene iskustava i stjecanja novih spoznaja o primjeni informacijskih i komunikacijskih tehnologija i tehnologija e-učenja u obrazovnom procesu. Četiri fakulteta Sveučilišta u Zagrebu: Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Filozofski fakultet i Fakultet strojarstva i brodogradnje predstavit će kako je e-učenje implementirano na njihovoj ustanovi te jedan e-kolegij po njihovom odabiru kao primjer dobre prakse primjene e-učenja u obrazovni proces. Na samom početku uzvanike će pozdraviti ravnatelj Sveučilišnog računskog centra Sveučilišta u Zagrebu, dr.sc. Zoran Bekić. Na kraju događanja, uz prigodni domjenak, bit će prilike za druženje i razmjenu iskustava.

Ovom prilikom Centar za e-učenje obilježava i 11. obljetnicu djelovanja, podrške nastavnicima, studentima i ustanovama u sustavu visokog obrazovanja u primjeni i implementaciji novih tehnologija u obrazovni proces.

Pogledajte program događanja.

 


Izdvojena događanja Srca

lis 23

Natjecanje Copernicus Hackathon održat će se u Srcu 23. i 24. listopada 2019. godine u okviru Copernicus programa u organizaciji Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

lis 28

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a – tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 28. 10. 2019., u 9:00 sati.
Prijave su u tijeku.

stu 07

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u četvrtak, 7. 11. 2019. od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

stu 11

Želite li ovladati uporabom programa PowerPoint i naučiti izraditi "moćne" prezentacije? Prijavite se na besplatnu radionicu koja se održava u ponedjeljak,  11. 11. 2019., od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.