Dan e-učenja u Srcu

2. 12. 2019.

Dan e-učenja i 12. obljetnica djelovanja Centra za e-učenje Srca obilježit će se 12. prosinca 2019. u 9:30 sati u Sveučilišnom računskom centru.

Ove godine predstavit će se nova četiri fakulteta: Fakultet organizacije i informatike, Agronomski fakultet, Tekstilno-tehnološki fakultet i Učiteljski fakultet s odabranim e-kolegijem kao primjerom dobre prakse i načinom implementacije e-učenja na svojim ustanovama.

Na samom početku ravnatelj Srca, dr. sc. Zoran Bekić pozdravit će uzvanike, a nakon toga bit će održano predavanje o stanju i trendovima u e-učenju u Europi.

Ovim danom e-učenja nastavljamo dalje raditi na poticanju i primjeni novih tehnologija u obrazovnom procesu, a događanje je odlična prilika za razmjenu iskustava i stjecanje novih spoznaja o primjeni informacijsko komunikacijskih tehnologija i tehnologija e-učenja u sustavu visokog obrazovanja.

Pogledajte program događanja.

Logotip Dana e-učenja 2019

 


Izdvojena događanja Srca

Ožu 28

Srce od 28. do 30. ožujka 2023. organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2023, ujedno i završnu konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO. 

lip 01

U lipnju 2023. organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

ruj 01

U rujnu/listopadu 2023. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

lis 01

Međunarodni Tjedan otvorenog pristupa (Open Access Week) ove godine obilježava se u listopadu 2023.

pro 07

Ove godine 7. prosinca obilježavamo Dan e-učenja.