Dan e-učenja u Srcu

2. 12. 2019.

Dan e-učenja i 12. obljetnica djelovanja Centra za e-učenje Srca obilježit će se 12. prosinca 2019. u 9:30 sati u Sveučilišnom računskom centru.

Ove godine predstavit će se nova četiri fakulteta: Fakultet organizacije i informatike, Agronomski fakultet, Tekstilno-tehnološki fakultet i Učiteljski fakultet s odabranim e-kolegijem kao primjerom dobre prakse i načinom implementacije e-učenja na svojim ustanovama.

Na samom početku ravnatelj Srca, dr. sc. Zoran Bekić pozdravit će uzvanike, a nakon toga bit će održano predavanje o stanju i trendovima u e-učenju u Europi.

Ovim danom e-učenja nastavljamo dalje raditi na poticanju i primjeni novih tehnologija u obrazovnom procesu, a događanje je odlična prilika za razmjenu iskustava i stjecanje novih spoznaja o primjeni informacijsko komunikacijskih tehnologija i tehnologija e-učenja u sustavu visokog obrazovanja.

Pogledajte program događanja.

Dan e-učenja 2019

 


Izdvojena događanja Srca

pro 06

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa Audacity, namijenjenog snimanju i obradi zvuka? Radionica će se održati 6. 12. 2019. u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

pro 06

Tijekom jednodnevnog predavanja upoznajte Drupal iz perspektive programera. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane.  

pro 07

Ako se želite naučiti služiti programom Word i uspješno pisati i uređivati svoje svakodnevne dokumente, prijavite se na tečaj koji započinje u subotu, 7. 12. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

pro 09

Ako se želite naučiti služiti programom PowerPoint pomoću kojeg možete izrađivati elektroničke prezentacije na svom računalu, prijavite se na tečaj koji započinje u ponedjeljak, 9. 12. 2019. u 17:30 sati. Prijave su u tijeku!

pro 13

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati 13. 12.  2019. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku!