Delegacija sa Sveučilišta u Ljubljani u posjetu Centru za e-učenje Srca

23. 1. 2020.

Delegacija nastavnika i zaposlenika sa Sveučilišta u Ljubljani u okviru ESF projekta „Digitalno Sveučilište u Ljubljani – s inovativnom primjenom ICT do izvrsnosti“ posjetila je 21. i 22. siječnja 2020. Srce i Centar za e-učenje.

Cilj posjeta bio je upoznati se s radom i iskustvima Centra za e-učenje Srca u podršci nastavnicima u primjeni i implementaciji novih tehnologija u obrazovni proces. Stečena saznanja pomoći će im u uspostavi i razvoju takovog Centra na Sveučilištu u Ljubljani. Tijekom dvodnevnog boravka u Srcu, kolege sa Sveučilišta u Ljubljani imale su prilike čuti više informacija o samom Centru za e-učenje i njegovoj organizaciji te aktivnostima koje Centar za e-učenje provodi, posebice o tečajevima i radionicama, te radu s nastavnicima na izradi i unaprjeđenju e-kolegija. Također dio posjeta bio je posvećen i sustavu za e-učenje Merlin. Tijekom posjeta gostima je organiziran im je i obilazak hale Srca, a upoznali su se i s drugim uslugama Srca kao što su osnovni tečajevi Srca. Ujedno je ovo bila prilika i za uspostavu suradnje između Sveučilišta u Ljubljani i Srca. Za 31. siječnja planirano je pozvano predavanje Sandra Kučina Softić, pomoćnice ravnatelja Srca za obrazovanje i podršku korisnicima na događanju „Pedagoška tržnica“ na Sveučilištu u Ljubljani.

Delegacija sa Sveučilišta u Ljubljani u posjetu Centru za e-učenje Srca

 


Izdvojena događanja Srca

svi 23

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u ponedjeljak, 23. svibnja 2022.  u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

svi 25

Webinar "Google Rapid Response (GRR) - udaljena forenzika računala" održat će se 25. svibnja 2022. od 10 do 13 sati.

lip 06

U lipnju 2022. organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.