Dostupna snimka webinara „ Journey through the assessment and feedback landscape: from principles to effective practice“

20. 5. 2015.

Četvrti webinar iz ciklusa on-line predavanja naziva "Talks on E-assessment and Learning Outcomes" na temu ishoda učenja i metoda vrednovanja u e-učenju, a u okviru međunarodnog projekta TALOE, održao se u srijedu 20. svibnja u 11 sati.

Naziv ovog webinara bio je A journey through the assessment and feedback landscape: from principles to effective practice, a održala ga je dr Gill Ferrell, članica izvršnog odbora organizacije EUNIS (European University Information Systems organization) i voditeljica grupe E-learning Task Force pri EUNIS-u. Dr. Ferrell je u predavanju predstavila rezultate trogodišnjeg programa kojem je za cilj poticati vrednovanje i davanje povratne informacije studentima na sveučilištima u Velikoj Britaniji.

U okviru projekta sudjelovalo je preko 30 sveučilišta te je na početku projekta snimljeno trenutno stanje i identificirani su faktori koji su najučinkovitiji u postizanju promjena. Posebno se istaknula važnost koju povratna informacija ima u procesu vrednovanja učenja. Također, predstavljeni su i besplatni alati koje sveučilišta mogu upotrijebiti za procjenu i unapređenje vlastite prakse te se uključiti s europskim partnerima u razne aktivnosti. Dostupna je snimka webinara.

Više o webinaru možete pročitati na web stranicama Centra za e-učenje ili projekta TALOE.

Izdvojena događanja Srca

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.