50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Dostupna snimka webinara „ Journey through the assessment and feedback landscape: from principles to effective practice“

20. 5. 2015.

Četvrti webinar iz ciklusa on-line predavanja naziva "Talks on E-assessment and Learning Outcomes" na temu ishoda učenja i metoda vrednovanja u e-učenju, a u okviru međunarodnog projekta TALOE, održao se u srijedu 20. svibnja u 11 sati.

Naziv ovog webinara bio je A journey through the assessment and feedback landscape: from principles to effective practice, a održala ga je dr Gill Ferrell, članica izvršnog odbora organizacije EUNIS (European University Information Systems organization) i voditeljica grupe E-learning Task Force pri EUNIS-u. Dr. Ferrell je u predavanju predstavila rezultate trogodišnjeg programa kojem je za cilj poticati vrednovanje i davanje povratne informacije studentima na sveučilištima u Velikoj Britaniji.

U okviru projekta sudjelovalo je preko 30 sveučilišta te je na početku projekta snimljeno trenutno stanje i identificirani su faktori koji su najučinkovitiji u postizanju promjena. Posebno se istaknula važnost koju povratna informacija ima u procesu vrednovanja učenja. Također, predstavljeni su i besplatni alati koje sveučilišta mogu upotrijebiti za procjenu i unapređenje vlastite prakse te se uključiti s europskim partnerima u razne aktivnosti. Dostupna je snimka webinara.

Više o webinaru možete pročitati na web stranicama Centra za e-učenje ili projekta TALOE.

Izdvojena događanja Srca

tra 19

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 19. travnja 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

tra 28

Srce 28. i 29. travnja organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2021, ujedno i konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO, koja će se održati virtualno.

svi 03

Ako žele nadograditi i upotpuniti svoje znanje i postati izvrstan korisnik programa Excel, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 3. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.

svi 10

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 10. svibnja 2021., u 9 sati. Prijave su u tijeku.

svi 25

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 25. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.