Dostupna snimka webinara „Reflections on collaborative assessment: materiality, dialogue and group connoisseurship“

23. 4. 2015.

Treći webinar iz ciklusa on-line predavanja naziva "Talks on E-assessment and Learning Outcomes" na temu ishoda učenja i metoda vrednovanja u e-učenju, a u okviru međunarodnog projekta TALOE, održan je u srijedu 22. travnja s početkom u 11 sati. Naziv webinara bio je Reflections on collaborative assessment: materiality, dialogue and group connoisseurship i održali su ga Clara O'Shea i Tim Fawns sa Sveučilišta u Edinburghu, Velika Britanija. Oni su prenijeli svoja iskustva primjene kolaborativnog wikija kao metode vrednovanja na poslijediplomskom on-line kolegiju. Njihova rasprava fokusirala se na tri produktivna izazova u grupnom radu u on-line okruženju: uloga materijala u učenju, povezanosti između dijaloškog obrazovanja i vrednovanja i nužnom pomicanju fokusa sa pojedinca na skupinu („connoisseurship") kao metodu za kreiranje zajedničkog razumijevanja između članova grupe i dovođenje grupe u akademsko okruženje.

Dostupna je snimka webinara. Više o webinaru možete pročitati na web stranicama Centra za e-učenje ili projekta TALOE.

 

Izdvojena događanja Srca

stu 19

Jeste li znali da postoje alati koji vam mogu pomoći prilikom izrade i organizacije bibliografskih izvora i umetanja referenci u tekst? Da biste naučili raditi s njima, prijavite se na tečaj koji se održava u utorak, 19. 11. 2019., u 9 sati.

stu 19

Želite li naučiti raditi s besplatnim alatima za grafički dizajn? Prijavite se na tečaj koji će započeti u utorak, 19. 11. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

stu 22

Tijekom jednodnevnog predavanja saznajte što su to certifikati i na koje se sve načine koriste. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane.