50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Dostupna snimka webinara „Reflections on collaborative assessment: materiality, dialogue and group connoisseurship“

23. 4. 2015.

Treći webinar iz ciklusa on-line predavanja naziva "Talks on E-assessment and Learning Outcomes" na temu ishoda učenja i metoda vrednovanja u e-učenju, a u okviru međunarodnog projekta TALOE, održan je u srijedu 22. travnja s početkom u 11 sati. Naziv webinara bio je Reflections on collaborative assessment: materiality, dialogue and group connoisseurship i održali su ga Clara O'Shea i Tim Fawns sa Sveučilišta u Edinburghu, Velika Britanija. Oni su prenijeli svoja iskustva primjene kolaborativnog wikija kao metode vrednovanja na poslijediplomskom on-line kolegiju. Njihova rasprava fokusirala se na tri produktivna izazova u grupnom radu u on-line okruženju: uloga materijala u učenju, povezanosti između dijaloškog obrazovanja i vrednovanja i nužnom pomicanju fokusa sa pojedinca na skupinu („connoisseurship") kao metodu za kreiranje zajedničkog razumijevanja između članova grupe i dovođenje grupe u akademsko okruženje.

Dostupna je snimka webinara. Više o webinaru možete pročitati na web stranicama Centra za e-učenje ili projekta TALOE.

 

Izdvojena događanja Srca

tra 19

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 19. travnja 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

tra 28

Srce 28. i 29. travnja organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2021, ujedno i konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO, koja će se održati virtualno.

svi 03

Ako žele nadograditi i upotpuniti svoje znanje i postati izvrstan korisnik programa Excel, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 3. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.

svi 10

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 10. svibnja 2021., u 9 sati. Prijave su u tijeku.

svi 25

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 25. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.