Drugi sastanak uprava sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i Srca

31. 1. 2019.

Danas je u Sveučilišnom računskom centru održan drugi od dva sastanka uprava sastavnica Sveučilišta u Zagrebu s upravom Srca. Na današnjem sastanku su uz ravnatelja Srca dr. sc. Zorana Bekića sudjelovali: dekan Fakulteta elektrotehnike i računarstva izv. prof. dr. sc. Gordan Gledec, dekan Fakulteta strojarstva i brodogradnje prof. dr. sc. Dubravko Majetić, dekan Grafičkog fakulteta prof. dr. sc. Nikola Mrvac, dekan Građevinskog fakulteta prof. dr. sc. Stjepan Lakušić i dekanica Tekstilno tehnološkog fakulteta prof. dr. sc. Gordana Pavlović. Uz čelnike navedenih ustanova na sastanku su bili i prodekani Fakulteta prometnih znanosti i Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Sastanci s novoimenovanim upravama sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, kojima je mandat počeo ove akademske godine (1. listopada 2018.) organizirani su kako bi se unaprijedila međusobna suradnja, a glavna tema i ovog razgovora bila je upoznavanje s radom i uslugama Srca. Raspravljalo se o novim mogućnostima i potrebama fakulteta vezanim uz primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju i istraživanjima. U radnom dijelu sastanka gosti su uz stručno vodstvo obišli računalnu halu Srca.

Uz čelnike ustanova na sastanku su sudjelovali i Dobriša Dobrenić, pomoćnik ravnatelja Srca za računalnu i mrežnu infrastrukturu, Sandra Kučina Softić, pomoćnica ravnatelja za obrazovanje i podršku korisnicima, mr. sc. Miroslav Milinović, pomoćnik ravnatelja za informacijsku i posredničku infrastrukturu, doc. dr. sc. Mihaela Vranić, prodekanica za nastavu i izv. prof. dr. sc. Nikola Mišković, prodekan za znanost Fakulteta elektrotehnike i računarstva, doc. dr. sc. Marko Šoštarić, prodekan za znanost i vanjsku suradnju i doc. dr. sc. Ivan Grgurević, prodekan za nastavu i studente sa Šumarskog fakulteta, prof. dr. sc. Nina Štrimer, prodekanica za znanost i izv. prof. dr. sc. Domagoj Damjanović, prodekan za znanost Građevinskog fakulteta, prof. dr. sc. Klaudio Pap, prodekan za znanost i međunarodnu suradnju, inače i predsjednik Upravnog vijeća Srca, doc. dr. sc. Miroslav Mikota prodekan za nastavu i doc. dr. sc. Mile Matijević, prodekan za poslovanje Grafičkog fakulteta, prof. dr. sc. Joško Parunov, prodekan za znanstvenoistraživački rad i suradnju s gospodarstvom, prof. dr. sc. Goran Đukić, prodekan za nastavu, prof. dr. sc. Danijel Rolph Schneider, prodekan za poslovanje i organizaciju Fakulteta strojarstva i brodogradnje, prof. dr. sc. Antoneta Tomljenović, prodekanica za nastavu, doc. dr. sc. Ivana Schwarz, prodekanica za međuinstitucijsku i međunarodnu suradnju, doc. dr. sc. Slavica Bogović, prodekanica za poslovanje Tekstilno tehnološkog fakulteta, te sa Šumarskog fakulteta doc. dr. sc. Stjepan Mikac, prodekan za znanstveno-istraživački rad, prof. dr. sc. Stjepan Pervan, prodekan Drvnotehnološkog odsjeka i prof. dr. sc. Josip Margaletić, prodekan Šumarskog odsjeka.

Prvi sastanak uprava sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i Srca, održao se 17. siječnja 2019. godine.


Izdvojena događanja Srca

kol 24

Ako se želite naučiti služiti programom PowerPoint pomoću kojeg možete izrađivati elektroničke prezentacije na svom računalu, prijavite se na vikend tečaj koji započinje u subotu, 24. 8. 2019. u  9:00 sati. Prijave su u tijeku!

ruj 23

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 23. 9. 2019., u 17:30 sati. Prijave su u tijeku.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2019. su u tijeku.

lis 14

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 14. 10. 2019. u 9 sati. Prijave su u tijeku.