EDEN čestita Centru za e-učenje Srca 10 godina rada

13. 12. 2017.

Povodom obilježavanja 10 godina rada Centra za e-učenje Srca, najveća europska organizacija European Distance and E-learning Network čestitala je Srcu ovu važnu obljetnicu.

European Distance and E-learning Network - EDEN je neprofitna organizacija osnovana 1991. godine, otvorena prema svima koji se bave e-učenjem te otvorenim i udaljenim poučavanjem, a danas okuplja preko 200 ustanova, organizacija i mreža te 1200 samostalnih članova iz 58 zemalja svijeta. Članovi mreže EDEN dolaze iz različitih područja obrazovanja i usavršavanja s ciljem suradnje i razmjene znanja, stjecanjem što boljeg razumijevanja u području udaljenog poučavanja i e-učenja te profesionalnog razvoja. Mreža EDEN organizira godišnje europske konferencije i istraživačke radionice, izdaje akademske publikacije i časopise, sudjeluje u projektima Europske unije te potiče aktivno članstvo akademika i praktičara na temu e-učenja.

Srce je dugogodišnji član ove priznate međunarodne organizacije, a 2014. godine godišnja konferencija održana je u Zagrebu i Srce je bilo domaćin. Sandra Kučina Softić pomoćnica ravnatelja Srca za obrazovanje i podršku korisnicima već niz godina član je izvršnog odbora EDEN organizacije, a od 2016. godine je i potpredsjednica ove organizacije za otvorenu profesionalnu suradnju.

Povodom obljetnice rada Centra za e-učenje, EDEN se pridružuje čestitkama u ime cijele europske akademske i profesionalne zajednice koja se bavi i potiče inovativnost u poučavanju. EDEN vidi Srce kao ustanovu predvodnika internacionalizacije i profesionalizma, te modernizacije visokog obrazovanja u Hrvatskoj.

 


Izdvojena događanja Srca

lip 16

Steknite međunarodno priznate certifikate u ispitnom centru Pearson VUE.

Termin ispita: utorak, 16. 6. 2020. u 10:00 sati

lip 16

16. i 17. lipnja organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.