50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

edu4IT: online predavanje

7. 12. 2015.

U okviru programa obrazovanja edu4IT u utorak, 8. prosinca 2015. godine u 14:00 sati održat će se online predavanje "Analiza web-poslužitelja otvorenog koda". U predavanju će se prikazati rezultati testiranja web-poslužitelja otvorenog koda čiji je cilj bio utvrditi koji web-poslužitelj najbrže obrađuje zahtjeve u ovisnosti o broju istovremenih zahtjeva.

Autor i predavač je Nikola Garafolić, zaposlenik Srca iz Sektora za računalne sustave. Predavanje će biti otvoreno za sve zainteresirane (ne samo za polaznike programa obrazovanja) preko sustava za webinare: https://connect.srce.hr/it-spec. Ako ne posjedujete korisnički račun iz sustava AAI@EduHr, moguće se prijaviti kao Gost. Predviđeno trajanje predavanja je 40 minuta. Pridružite nam se!

Izdvojena događanja Srca

tra 19

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 19. travnja 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

tra 28

Srce 28. i 29. travnja organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2021, ujedno i konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO, koja će se održati virtualno.

svi 03

Ako žele nadograditi i upotpuniti svoje znanje i postati izvrstan korisnik programa Excel, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 3. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.

svi 10

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 10. svibnja 2021., u 9 sati. Prijave su u tijeku.

svi 25

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 25. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.