50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Institut za društvena istraživanja u Zagrebu pridružio se Inicijativi za HR-OOZ

12. 10. 2021.

Institut za društvena istraživanja u Zagrebu (IDIZ) 12. listopada 2021. godine potpisao je Sporazum Inicijative za HR-OOZ te je time postao 20. članica Inicijative. Inicijativu čini skup dionika sustava znanosti i visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj koji su predvodnici u stvaranju preduvjeta za implementaciju, ostvarivanje i promociju otvorene znanosti u Republici Hrvatskoj. U Vijeće Inicijative kao predstavnici IDIZ-a imenovani su izv. prof. dr. sc. Marija Brajdić Vuković, znanstvenica, u funkciji članice Vijeća  i dr. sc. Marko Kovačić, znanstvenik, u funkciji zamjenika člana Vijeća.

Više o Inicijativi za HR-OOZ, kriterijima za pristupanje i njezinim trenutnim članicama može se pronaći na web stranicama Inicijative HR-OOZ.

Vizualni identitet HR-OOZ


Izdvojena događanja Srca

lis 18

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 18. listopada 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

lis 25

Želite li naučiti pisati jednostavne skripte u PHP-u koje koriste MySQL bazu podataka, izraditi adresar ili jednostavan sustav za unos i objavu novosti, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak,  25. listopada 2021., u  9 sati. Prijave su u tijeku.