50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

ISVU webinar "Potvrde s elektroničkim pečatom (e-potvrde) u ISVU"

9. 2. 2021.

Centar potpore ISVU-a, u sklopu aktivnosti Srca za zajednicu, održat će 17. veljače 2021. godine webinar „Potvrde s elektroničkim pečatom (e-potvrde) u ISVU“ namijenjen ISVU koordinatorima i djelatnicima studentskih referada.

Webinar će pokriti sljedeće teme:

  • cjelokupni postupak uvođenja potvrda s elektroničkim pečatom na visoko učilište,
  • karakteristike i prednosti e-potvrda,
  • preduvjeti i konfiguracija sustava ISVU,
  • instalacija modula za generiranje e-potvrda,
  • pregled i evidencija zahtjeva za izdavanje e-potvrda kroz samostojeće aplikacije i Studomat te
  • provjera vjerodostojnosti izdanih e-potvrda.

Webinar će se održati u online okruženju, pod vodstvom predavača (putem sustava za webinare). U prvom dijelu će Centar potpore ISVU-a održati prezentaciju na navedenu temu, a u drugom dijelu odgovarati na pitanja sudionika.

Datum i vrijeme održavanja: 17. veljače 2021. od 10 do predvidivo 12 sati

Poveznica za pristup

Potrebno je prijaviti se sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom. 
Prijave će biti omogućene od 9:45 sati na dan održavanja webinara.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se javite putem adrese isvu@srce.hr.


Izdvojena događanja Srca

pro 06

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 6. prosinca 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku. 

pro 09

Webinar "Računalni klaster Isabella - GPU, kontejneri i programske okoline" u organizaciji Srca održat će se 9. prosinca 2021., od 10 do 16 sati, putem sustava za webinare Srca.

pro 10

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa Audacity, namijenjenog snimanju i obradi zvuka? Prijavite se na radionicu koja se održava u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 10. prosinca 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku!

pro 14

Student ste i želite naučiti raditi s besplatnim alatima za grafički dizajn? Prijavite se na besplatan tečaj koji se održava u okviru obrazovne akcije namijenjene studentima, pod nazivom "50 tečajeva za studente za 50 godina Srca". Tečaj će se održati u online okruženju i uz vodstvo predavača, a započet će u utorak, 14. prosinca 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

pro 15

Student ste i želite se upoznati s osnovama HTML-a – tehnologije za izradu web-stranica? Prijavite se na besplatan tečaj koji se održava u okviru obrazovne akcije namijenjene studentima, pod nazivom "50 tečajeva za studente za 50 godina Srca". Tečaj će se održati u online okruženju i uz vodstvo predavača, a započet će u srijedu, 15. prosinca 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.