50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

ISVU webinar "Prelazak studenta na visoko učilište"

19. 3. 2021.

Stručnjaci Srca uz brigu o nesmetanom i pouzdanom radu usluga, svojim korisnicima pružaju i kontinuiranu podršku u obliku edukacija i konzultacija.

Primjer takve prakse je i webinar koji su osmislili stručnjaci iz Centra potpore ISVU-a  pod nazivom „Prelazak studenta na visoko učilište“, a koji će se održati 24. ožujka 2021. godine s početkom u 10 sati. Webinar je namijenjen ISVU koordinatorima i djelatnicima studentskih referada.

Webinar će pokriti sljedeće teme:

  • upis prijelaznika na visoko učilište,
  • aktivnosti prije upisa na studij,
  • priznavanje i izjednačavanje predmeta.

Webinar će se održati u online okruženju, pod vodstvom predavača (putem sustava za webinare). U prvom dijelu će djelatnici Centara potpore ISVU-a održati prezentaciju na navedene teme, a u drugom dijelu odgovarati na pitanja sudionika.

Predviđeno trajanje webinara je od 10 do 12 sati.

Poveznica za pristup

Potrebno je prijaviti se svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom. 
Prijave će biti omogućene od 9:45 sati na dan održavanja webinara.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se javite putem adrese isvu@srce.hr.


Izdvojena događanja Srca

tra 19

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 19. travnja 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

tra 28

Srce 28. i 29. travnja organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2021, ujedno i konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO, koja će se održati virtualno.

svi 03

Ako žele nadograditi i upotpuniti svoje znanje i postati izvrstan korisnik programa Excel, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 3. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.

svi 10

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 10. svibnja 2021., u 9 sati. Prijave su u tijeku.

svi 25

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 25. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.