50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Javno dostupna snimka online predavanja

4. 2. 2016.

U okviru programa obrazovanja edu4IT, Sistemski administrator 1 u utorak, 2. veljače 2016. godine u 14:00 sati održano je online predavanje "Upravljanje sistemskim zapisima kroz ELK (Elasticsearch Logstash Kibana)". U predavanju su uspoređene značajke lokalne i središnje pohrane sistemskih zapisa te pokazano kako je Srce implementiralo središnji sustav za pohranu sistemskih zapisa kroz ELK (Elasticsearch Logstash Kibana). Zahvaljujemo svima na sudjelovanju. Za sve zainteresirane za ovu temu, koji nisu mogli sudjelovati
na predavanju u navedenom terminu, pripremili smo snimku predavanja. Snimka predavanja i popratna prezentacija dostupne su na ovoj poveznici. Više informacija pronađite na stranicama programa obrazovanja za IT-specijaliste edu4IT.  

Izdvojena događanja Srca

tra 19

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 19. travnja 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

tra 28

Srce 28. i 29. travnja organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2021, ujedno i konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO, koja će se održati virtualno.

svi 03

Ako žele nadograditi i upotpuniti svoje znanje i postati izvrstan korisnik programa Excel, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 3. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.

svi 10

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 10. svibnja 2021., u 9 sati. Prijave su u tijeku.

svi 25

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 25. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.