Kako ocjenjivati u sustavu Merlin? - novi online tečaj

15. 6. 2016.

Novi online tečaj Centra za e-učenje Srca omogućit će nastavnicima stjecanje znanja kako izračunati ocjene studenata u e-kolegiju bilo da se radi o pojedinim aktivnostima, grupi aktivnosti ili ukupnoj ocjeni u kolegiju. Kako upisati, mijenjati, brisati ili skrivati ocjene, koje oblike ocjena (skale, bodovi) koristiti samo su neke od stavki u ovom tečaju. Uz to na tečaju ćete naučiti kako pojedine stavke organizirati u kategorije, koji su mogući načini prikaza ocjena nastavniku i studentu te kako ocijeniti ishode učenja.

Ovaj online tečaj možete proći u cijelosti svojim tempom ili pregledati samo pojedine dijelove koji vas interesiraju. Za uspješan završetak tečaja dodjeljuju se certifikat i značka.

Tečaju se pristupa pomoću elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr na adresi http://mod.srce.hr/online-tecaj/

Više o tečaju te ostalim tečajevima Centra za e-učenje možete pročitati na stranici Tečajevi i radionice Centra za e-učenje.


Izdvojena događanja Srca

stu 19

Jeste li znali da postoje alati koji vam mogu pomoći prilikom izrade i organizacije bibliografskih izvora i umetanja referenci u tekst? Da biste naučili raditi s njima, prijavite se na tečaj koji se održava u utorak, 19. 11. 2019., u 9 sati.

stu 19

Želite li naučiti raditi s besplatnim alatima za grafički dizajn? Prijavite se na tečaj koji će započeti u utorak, 19. 11. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

stu 22

Tijekom jednodnevnog predavanja saznajte što su to certifikati i na koje se sve načine koriste. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane.