Konferencija Srce DEI 2022 održat će se 6. i 7. travnja 2022.

17. 12. 2021.

Nakon ovogodišnje konferencije koju smo u potpunosti održali online, nadamo se da ćemo Srce DEI 2022 održati uživo u prostorima Mozaik Event Centra, Slavonska avenija 6 i Sveučilišnog računskog centra, Josipa Marohnića 5.

Stručnu konferenciju Dani e-infrastrukture - Srce DEI, organizira Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu i predstavlja jedinstveno mjesto okupljanja istraživača, nastavnika, IT stručnjaka, urednika znanstvenih časopisa i svih koji doprinose razvoju znanosti i visokog obrazovanja.

Nastala je spajanjem nekoliko tradicionalnih okupljanja korisnika u Srcu: Dana e-infrastrukture, Dana sustava AAI@EduHr, Dana digitalnih repozitorija i Okupljanja korisnika ISVU REST API-ja.

Tijekom dva dana konferencije predstavit ćemo novosti u aktivnostima Srca te značajne nacionalne i europske inicijative i projekte koji već doprinose unapređenju sustava ili će značajno doprinijeti u budućnosti.

Konferencija Srce DEI 2022 je i konferencija projekta Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO) i sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Zabilježite datume 6. i 7. travnja 2022. i pratite nas na dei.srce.hr i društvenim mrežama, a više detalja donosimo uskoro.

Web stranice konferencije DEI


Izdvojena događanja Srca

velj 03

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u četvrtak, 3. veljače 2022., s početkom u 15 sati. Prijave su u tijeku.

velj 04

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 4. veljače 2022.  u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

velj 07

Želite li naučiti izraditi "moćne" prezentacije uporabom programa PowerPoint prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u ponedjeljak, 7. veljače 2022., s početkom u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

velj 08

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u utorak, 8. veljačle 2022., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku. 

velj 09

Želite li naučiti raditi s besplatnim alatima za snimanje i obradu video sadržaja, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 9. veljače 2022. u 9 sati. Prijave su u tijeku.