Konstituirano novo Upravno vijeće Srca

11. 11. 2014.

U srijedu, 5. studenog 2014. godine u Srcu je održana prva (konstituirajuća) sjednica Upravnog vijeća Srca. Sjednicu je sazvao i vodio rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras. Odluku o imenovanju Upravnog vijeća donio je Senat Sveučilišta u Zagrebu na 2. sjednici održanoj 28. listopada 2014. godine. U Upravno vijeće Srca imenovani su: na prijedlog rektora, prof. dr. sc. Milan Janjanin, prorektor Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Damir Kalpić s Fakulteta elektrotehnike i računarstva i prof. dr. sc. Vjeran Strahonja, dekan Fakulteta organizacije i informatike te, na prijedlog Ministra znanosti, obrazovanja i sporta, Ružica Vučić, voditeljica Odjela za informacijsku infrastrukturu sustava visokog obrazovanja u MZOS-u. Dragan Janjušević, voditelj Odjela za podatkovne centre u Srcu član je Upravnog vijeća kao predstavnik radnika Srca na temelju provedenih izbora održanih u ožujku 2014. godine. Na sjednici je za predsjednika Upravnog vijeća Srca jednoglasno izabran prof. dr. sc. Damir Kalpić. Upravno vijeće je, uz nazočnost rektora Borasa, raspravilo i prihvatilo Izvještaj o radu Srca za 2013. godinu koji je još u travnju 2014. godine pripremila uprava Srca. Ravnatelj Srca upoznao je Upravno vijeće i s aktualnostima poslovanja Srca u 2014. godini te pripremama plana rada za 2015. godinu.

Izdvojena događanja Srca

ruj 01

Svake godine u rujnu organiziramo niz predavanja namijenjenih novim studentima Sveučilišta u Zagrebu.

ruj 19

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati 19. 9.  2019. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku!

ruj 23

Od 23. do 27. rujna održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2019. su u tijeku.

lis 14

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 14. 10. 2019. u 9 sati. Prijave su u tijeku.