50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Kumulusi nad računalima - cloud computing

27. 4. 2011.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u događanjima vezanim uz obilježavanje 40. obljetnice Srca, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ive Josipovića. Raspravu pod nazivom Kumulusi nad računalima - cloud computing vodit će Dobriša Dobrenić, u četvrtak, 28. travnja 2011. u 16 sati. Raspravom "Kumulusi nad računalima - cloud computing" želi se razmotriti pitanje potrebe cloud usluga u akademskoj zajednici, naznačiti potrebne vrste te način kako ih uspostaviti i pod kojim uvjetima dati na raspolaganje.
Sva događanja vezana uz obilježavanje 40. obljetnice Srca održavaju se u zgradi Srca, Josipa Marohnića 5, Zagreb.
Molimo da uvažite činjenicu da će vam kod dolaska automobilom vjerojatno trebati određeno vrijeme za pronalaženje parkirnog mjesta.

Izdvojena događanja Srca

svi 10

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 10. svibnja 2021., u 9 sati. Prijave su u tijeku.

svi 25

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 25. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.