On-line tečaj ECDL M6: Prezentacije (PowerPoint 2010)

22. 7. 2014.

Na popisu dostupnih on-line tečajeva od sada se nalazi novi tečaj ECDL M6: Prezentacije (PowerPoint 2010). Tečaj je namijenjen polaznicima koji se žele upoznati s izradom elektroničkih prezentacija na računalima i prilagođen je nastavnom programu ECDL (inačica 5.0). Teme obuhvaćene ovim tečajem su uporaba programa, rad s datotekama, pogledi na prezentaciju i rad sa slajdovima, unos i uređivanje teksta, oblikovanje teksta, rad s tablicama, rad s grafikonima, rad s grafičkim objektima, matrica slajda, prezentacijski efekti, te priprema prezentacije za ispis i prikazivanje. Tečaj može poslužiti kao priprema za polaganje ispita ECDL M6: Prezentacije. Za pohađanje on-line tečajeva Srca mogu se prijaviti svi članovi akademske zajednice (studenti, nastavnici i djelatnici visokih učilišta i javnih instituta), te drugi zainteresirani polaznici. Tečajevima se pristupa putem sustava za udaljeno učenje na adresi http://lms.srce.hr. Pristup tečaju u trajanju od tri mjeseca je za polaznike iz akademske zajednice besplatan. Više saznajte na stranicama on-line tečajeva.

Izdvojena događanja Srca

lis 23

Natjecanje Copernicus Hackathon održat će se u Srcu 23. i 24. listopada 2019. godine u okviru Copernicus programa u organizaciji Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

lis 28

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a – tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 28. 10. 2019., u 9:00 sati.
Prijave su u tijeku.

stu 07

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u četvrtak, 7. 11. 2019. od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

stu 11

Želite li ovladati uporabom programa PowerPoint i naučiti izraditi "moćne" prezentacije? Prijavite se na besplatnu radionicu koja se održava u ponedjeljak,  11. 11. 2019., od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.