Mobilna aplikacija za sustav za e-učenje Merlin

3. 11. 2015.

Centar za e-učenje predstavlja Merlin Mobile aplikaciju za Android uređaje, koja služi brzom pristupu sustavu za e-učenje Merlin s mobilnih uređaja te primanje push obavijesti na uređaj bez potrebe za stalnim osvježavanjem web stranica. Aplikacija omogućava korisnicima  da budu "uvijek dostupni i obaviješteni" na sustavu Merlin. Aplikacija je dorađena inačica službene Moodle mobilne aplikacije koju je tim Centra za e-učenje prilagodio za rad s infrastrukturom Srca.

U pozadini aplikacije nalazi se sustav koji omogućava pristup sustavu Merlin i promptnu isporuku push obavijesti iz sustava Merlin - obavijesti koje korisniku javljaju primitak poruke, poput onih iz foruma, privatnih poruka ili neke druge iz sustava. Aplikacija ujedno pruža brz pristup sustavu Merlin i e-kolegijima, kojima korisnik može pristupiti i sa svojeg mobilnog uređaja, bez potrebe pronalaženja vremena za sjedanje pred desktop računalo ili otvaranjem laptopa. Sustav Merlin je uvijek dostupan, na dlanu, bilo gdje i bilo kad. Nastavnicima ova aplikacija služi kao mjesto virtualne prisutnosti, odnosno mjesto gdje će biti dostupni za pitanja svojim studentima kad god to sami žele. Aplikaciju za Android uređaje možete preuzeti ovdje.

Izdvojena događanja Srca

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.