MoodleMoot Hrvatska 2012. – počele prijave za sudjelovanje

31. 5. 2012.

Pozivamo Vas da sudjelujete na drugom MoodleMootu Hrvatska 2012. koji će se održati 13. lipnja 2012. godine. Prijavu za sudjelovanje ispunite na www.srce.unizg.hr/moodlemoot.

MoodleMoot se po drugi puta održava u Hrvatskoj u organizaciji Sveučilišnog računskog centra Sveučilišta u Zagrebu, a s ciljem razmjene iskustava u korištenju sustava Moodle te druženja i povezivanja korisnika u interaktivnu suradničku mrežu.

Ovogodišnji MoodleMoot posvećen je pitanjima implementacije i razvoja za sustav Moodle, poučavanja i učenja uz Moodle, ali i tehničkoj strani sustava Moodle te pitanjima vezanim uz Moodle 2.x. Drugi  MoodleMoot namijenjen je svim korisnicima i administratorima sustava Moodle u akademskoj zajednici te svim zainteresiranim „Moodlerima“. Program konferencije možete pronaći na stranicama MoodleMoota 2012.

Sustav Moodle trenutno je najraširenije rješenje za izradu elektroničkih obrazovnih sadržaja i održavanje nastave na daljinu, kako u svijetu, tako i u Republici Hrvatskoj.

Izdvojena događanja Srca

Ožu 02

Steknite znanja i vještine potrebne za naprednu administraciju operacijskih sustava Windows i Linux, sigurnost operacijskih sustava te osnove računalnih mreža. Prijave za novi ciklus koji počinje 2. 3. 2020. su u tijeku.

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.