MoodleMoot Hrvatska 2012.

11. 6. 2012.

Drugi MoodleMoot Hrvatska 2012. održat će se 13. lipnja 2012. godine u organizaciji Sveučilišnog računskog centra Sveučilišta u Zagrebu, a s ciljem razmjene iskustava u korištenju sustava Moodle te druženja i povezivanja korisnika u interaktivnu suradničku mrežu.

Ovogodišnji MoodleMoot posvećen je pitanjima implementacije i razvoja za sustav Moodle, poučavanja i učenja uz Moodle, ali i tehničkoj strani sustava Moodle te pitanjima vezanim uz Moodle 2.x, a namijenjen je svima koji se bave sustavom Moodle ili su samo zainteresirani i žele čuti i vidjeti iskustva drugih. Ove godine imamo dva pozvana predavača. Joyce Seitzinger s Deakin Sveučilišta u Melbournu, Australija svima je koji koriste sustav Moodle poznata kao autorica Vodiča kroz Moodle za nastavnike, a Susana Leitao sa Sveučilišta u Portu, Portugal administrator je centralnog sustava za e-učenje ovog Sveučilišta i upravo priprema prelazak sa sustava Moodle inačice 1.9 na 2.0. Ovaj cjelodnevni događaj sudionicima će pružiti kroz niz prezentacija podijeljenih u teme mogućnost da steknu nova saznanja i ideje, da se druže i steknu nova poznanstva i prilike za suradnju ne samo u Hrvatskoj nego i u regiji.
Program konferencije možete pronaći na stranicama MoodleMoota 2012., www.srce.unizg.hr/moodlemoot.

Izdvojena događanja Srca

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.