MoodleMoot Hrvatska 2019 – počele prijave za sudjelovanje

21. 5. 2019.

Započele su prijave za sudjelovanje na devetom Moodlemootu Hrvatska, koji će se održati u petak, 7. lipnja 2019. u Srcu.

Ove godine održat će se pozvano predavanje na temu analitika u sustavu Moodle koje ce održati David Monllao iz MoodleHQ te predavanje o iskustvima sa sustavom Moodle na Sveučilištu u Mostaru koje će održati doc. dr. sc. Marko Odak sa Sveučilišta u Mostaru. Uz ova pozvana predavanja, održat će se i niz prezentacija vezanih uz iskustvo korištenja sustava Moodle u nastavi, e-kolegijima te o mogućnostima sustava Moodle.

Više o Moodlemootu i prijavi za sudjelovanje možete pronaći na: https://www.srce.unizg.hr/moodlemoot-2019.


Izdvojena događanja Srca

srp 01

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 1. 7. 2019. u 9 sati. Prijave su u tijeku. 

srp 06

Ako se želite naučiti služiti programom Word i uspješno pisati i uređivati svoje svakodnevne dokumente, prijavite se na vikend-tečaj koji započinje u subotu, 6. 7. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

srp 08

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a – tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 8. 7. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!