MoodleMoot Hrvatska 2020 – koliko smo uspješno prenijeli visokoškolsku nastavu online

17. 6. 2020.

Drugi dan MoodleMoota Hrvatska 2020 započinjemo panelom "Koliko smo uspješno prenijeli visokoškolsku nastavu u online okruženje?" na kojem ćemo s prorektorima hrvatskih sveučilišta raspravljati s kojim izazovima i problemima su se susrele visokoškolske ustanove 16. 3. 2020. kada su zbog pandemije virusa COVID-19 zatvorene sve škole i fakulteti, kako su osigurale kontinuitet nastave i završetak akademske godine. Na panelu ćemo čuti iskustva Sveučilišta u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Zadru te s prorektorima raspravljati koliko su zadovoljni napravljenim i kako vide daljnju organizaciju nastave i budućnost obrazovanja.

Nakon toga nastavljamo s prezentacijama iz Hrvatske i regije, a u 15 sati održat ćemo webinar s Cliveom Youngom i Natašom Perović, autorima već globalno poznate ABC metode koji će iznijeti najnovija iskustva u razvoju ove metode i pokazati kako primijeniti ovu metodu u online okruženju i kako osigurati kvalitetu nastave i u ova izazovna vremena. Stoga ne propustite priliku sudjelovati na sesiji sesiji ABC to VLE, Designs to Implementation.

I na kraju završavamo naš jubilarni, 10. MoodleMoot online druženjem -  BYOD(rink) jer MoodleMoot nije MoodleMoot bez dobrog druženja!

Pratite nas uživo putem webinara!

Program MoodleMoota

pozvano predavanje Martina Dougiamasa, osnivača Moodlea, slika s webinara

Slika: pozvano predavanje Martina Dougiamasa, osnivača Moodlea, na MoodleMoot 2020 Hrvatska online, slika s webinara 16. 6. 2020.


Izdvojena događanja Srca

Trenutno nema događanja.