50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Moodlemoot Hrvatska 2020 – poziv za prijavu prezentacija

22. 5. 2020.

Jubilarni deseti MoodleMoot Hrvatska online održat će se u utorak i srijedu, 16. i 17.  lipnja 2020. u organizaciji Sveučilišnog računskog centra Sveučilišta u Zagrebu i Centra potpore e-učenju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu s ciljem razmjene iskustava u korištenju sustava Moodle te druženja i povezivanja korisnika u interaktivnu suradničku mrežu. Sustav Moodle je trenutno najrašireniji alat za izradu elektroničkih obrazovnih sadržaja i održavanje nastave na daljinu, kako u svijetu, tako i u Republici Hrvatskoj. Prelaskom nastave na daljinu u ožujku ove godine veliki dio nastave se održava baš putem sustava Moodle.

Ovogodišnji Moodlemoot Hrvatska 2020 odlučili smo organizirati online iz sigurnosnih razloga, ali i zato što smo se svi već udomaćili u online okruženju. Vjerujemo da će i virtualno okruženje omogućiti druženje, razmjenu iskustva i dobru atmosferu.

Prebacivanje nastave u potpunosti u online okruženje za sve nas je bio izazov s kojim se još uvijek nosimo, stoga javite se, svako iskustvo je važno, bilo da ste početnik ili napredni korisnik u online okruženju. Možda baš vaša iskustva i dobra praksa ili pogreške mogu pomoći drugima da nastavu unaprijede i učine je još boljom.

Ne propustite priliku sudjelovati i pokazati kako ste se snašli i kako ste osigurali da nastava i dalje ide.

Teme ovogodišnjeg MoodleMoota su:

  • Inovativna nastava uz Moodle,
  • Od učioničke do nastave u potpunosti online uz Moodle,
  • Tehnička strana sustava Moodle (od dodataka do povezivanja s drugim sustavima)
  • Moodle i testovi

Pozivamo vas da predstavite svoja iskustva u radu sa sustavom Moodle. Više o temama i prijavama prezentacija na MoodleMoot 2020.

logotip MoodleMoot online


Izdvojena događanja Srca

Trenutno nema događanja.