MoodleMoot Hrvatska 2022 online

25. 4. 2022.

12. MoodleMoot Hrvatska održat će se u ponedjeljak 6. lipnja 2022. online u organizaciji Sveučilišnog računskog centra Sveučilišta u Zagrebu i Centra potpore e-učenju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu s ciljem razmjene iskustava u korištenju sustava Moodle te druženja i povezivanja korisnika u interaktivnu suradničku mrežu koju gradimo već 12 godina.

Nakon dvije godine online nastave zbog pandemije bolesti COVID-19, nastava se vratila u učionice. Ovogodišnji MoodleMoot stavit će fokus na stečena iskustva u radu s digitalnim tehnologijama i s nastavom u online okruženju koja će se vjerujemo zadržati i dalje u obrazovnom procesu, posebice u sustavu Moodle.

Pozivamo sve zainteresirane da podijele svoja iskustva s nastavom online, radom u sustavu Moodle te primjere dobre prakse, kao i rezultate projekata koji su vezani za nastavu online i e-učenje.

Teme ovogodišnjeg MoodleMoota su:

  • hibridna i online nastava uz Moodle,
  • dizajn nastave online,
  • vrednovanje u online okruženju,
  • analitike učenja i sustav Moodle i
  • tehnička strana sustava Moodle (od dodataka do povezivanja s drugim sustavima).

Više informacija o ovogodišnjem MoodleMootu i prijavama za sudjelovanje možete pronaći na stranicama Centra za e-učenje.

Vizual 12. MoodleMootHR


Izdvojena događanja Srca

svi 23

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u ponedjeljak, 23. svibnja 2022.  u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

svi 25

Webinar "Google Rapid Response (GRR) - udaljena forenzika računala" održat će se 25. svibnja 2022. od 10 do 13 sati.

lip 06

U lipnju 2022. organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.