MoodleMoot Hrvatska – objavljen program

1. 6. 2011.

Pozivamo Vas da sudjelujete na prvom MoodleMootu Hrvatska koji će se održati 13. lipnja 2011. godine. Program konferencije možete pogledati na stranicama MoodleMoota. MoodleMoot se po prvi puta održava u Hrvatskoj u organizaciji Sveučilišnog računskog centra Sveučilišta u Zagrebu a s ciljem razmjene iskustava u korištenju sustava Moodle te druženja i povezivanja korisnika u interaktivnu suradničku mrežu.
Prvi MoodleMoot bit će posvećen pitanjima tehničkog aspekta sustava Moodle (tehničko održavanje sustava, njegovu nadogradnju i prilagodbu potrebama korisnika u akademskoj zajednici). Stoga je ovogodišnje događanje prvenstveno namijenjeno administratorima sustava Moodle (programerima, administratorima i tehničkom osoblju koje pruža podršku radu samog sustava i krajnjim korisnicima) tzv. „Moodlerima“ u akademskoj zajednici te ostalim zainteresiranim korisnicima koji administriraju sustav Moodle.

Sustav Moodle je trenutno najraširenije rješenje za izradu elektroničkih obrazovnih sadržaja i održavanje nastave na daljinu, kako u svijetu, tako i u Republici Hrvatskoj. Prijavu za sudjelovanje ispunite na www.srce.unizg.hr/moodlemoot.

Izdvojena događanja Srca

Trenutno nema događanja.