MoodleMoot Hrvatska – počele prijave za sudjelovanje

20. 5. 2011.

Pozivamo Vas da sudjelujete na prvom MoodleMootu Hrvatska koji će se održati 13. lipnja 2011. godine. Prijavu za sudjelovanje ispunite na www.srce.unizg.hr/moodlemoot. MoodleMoot se po prvi puta održava u Hrvatskoj u organizaciji Sveučilišnog računskog centra Sveučilišta u Zagrebu a s ciljem razmjene iskustava u korištenju sustava Moodle te druženja i povezivanja korisnika u interaktivnu suradničku mrežu.

Prvi MoodleMoot bit će posvećen pitanjima tehničkog aspekta sustava Moodle (tehničko održavanje sustava, njegovu nadogradnju i prilagodbu potrebama korisnika u akademskoj zajednici). Stoga je ovogodišnje događanje prvenstveno namijenjeno administratorima sustava Moodle (programerima, administratorima i tehničkom osoblju koje pruža podršku radu samog sustava i krajnjim korisnicima) tzv. „Moodlerima“ u akademskoj zajednici te ostalim zainteresiranim korisnicima koji administriraju sustav Moodle.

Sustav Moodle je trenutno najraširenije rješenje za izradu elektroničkih obrazovnih sadržaja i održavanje nastave na daljinu, kako u svijetu, tako i u Republici Hrvatskoj.

Izdvojena događanja Srca

Trenutno nema događanja.