Nadopunite svoje znanje o autorstvu, plagiranju i citiranju

27. 8. 2018.

Online tečaj "Autorstvo, plagiranje i citiranje: što, kako, zašto?" prvenstveno je namijenjen studentima svih smjerova na svim fakultetima, ali i nastavnicima koji žele provjeriti i/ili nadopuniti svoja znanja o autorstvu, plagiranju i načinima citiranja. Međutim, s obzirom na to da se radi o vrlo aktualnoj temi u akademskim krugovima i općenito u javnosti, ovaj će tečaj sigurno biti zanimljiv i mnogim drugim polaznicima.

Kao i drugi online Tečajevi Srca, i ovaj tečaj polaznici mogu upisati u bilo koje vrijeme i potom ga pohađati vlastitim tempom, bez vremenskog ograničenja prilikom pregledavanja sadržaja tečaja. Sve cjeline istodobno su otvorene za pregled te polaznici mogu pregledati tečaj u cijelosti ili samo dijelove tečaja koji ih zanimaju. Procijenjeno vrijeme za završetak tečaja je dva školska sata.

Svi polaznici koji u cijelosti prođu kroz sadržaj tečaja i riješe pripadajuće testove za procjenu znanja, na kraju tečaja imat će mogućnost preuzimanja potvrde o završenom tečaju te će dobiti digitalnu značku.

Online tečajevima Srca pristupa se putem sustava za udaljeno učenje na adresi http://lms.srce.hr. Za dodatne informacije slobodno nam se obratite putem adrese edu [at] srce.hr.


Izdvojena događanja Srca

kol 24

Ako se želite naučiti služiti programom PowerPoint pomoću kojeg možete izrađivati elektroničke prezentacije na svom računalu, prijavite se na vikend tečaj koji započinje u subotu, 24. 8. 2019. u  9:00 sati. Prijave su u tijeku!

ruj 23

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 23. 9. 2019., u 17:30 sati. Prijave su u tijeku.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2019. su u tijeku.

lis 14

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 14. 10. 2019. u 9 sati. Prijave su u tijeku.