Nadopunite svoje znanje o autorstvu, plagiranju i citiranju

27. 8. 2018.

Online tečaj "Autorstvo, plagiranje i citiranje: što, kako, zašto?" prvenstveno je namijenjen studentima svih smjerova na svim fakultetima, ali i nastavnicima koji žele provjeriti i/ili nadopuniti svoja znanja o autorstvu, plagiranju i načinima citiranja. Međutim, s obzirom na to da se radi o vrlo aktualnoj temi u akademskim krugovima i općenito u javnosti, ovaj će tečaj sigurno biti zanimljiv i mnogim drugim polaznicima.

Kao i drugi online Tečajevi Srca, i ovaj tečaj polaznici mogu upisati u bilo koje vrijeme i potom ga pohađati vlastitim tempom, bez vremenskog ograničenja prilikom pregledavanja sadržaja tečaja. Sve cjeline istodobno su otvorene za pregled te polaznici mogu pregledati tečaj u cijelosti ili samo dijelove tečaja koji ih zanimaju. Procijenjeno vrijeme za završetak tečaja je dva školska sata.

Svi polaznici koji u cijelosti prođu kroz sadržaj tečaja i riješe pripadajuće testove za procjenu znanja, na kraju tečaja imat će mogućnost preuzimanja potvrde o završenom tečaju te će dobiti digitalnu značku.

Online tečajevima Srca pristupa se putem sustava za udaljeno učenje na adresi http://lms.srce.hr. Za dodatne informacije slobodno nam se obratite putem adrese edu [at] srce.hr.


Izdvojena događanja Srca

lis 23

Natjecanje Copernicus Hackathon održat će se u Srcu 23. i 24. listopada 2019. godine u okviru Copernicus programa u organizaciji Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

lis 28

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a – tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 28. 10. 2019., u 9:00 sati.
Prijave su u tijeku.

stu 07

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u četvrtak, 7. 11. 2019. od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

stu 11

Želite li ovladati uporabom programa PowerPoint i naučiti izraditi "moćne" prezentacije? Prijavite se na besplatnu radionicu koja se održava u ponedjeljak,  11. 11. 2019., od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.