Nadopunite svoje znanje o autorstvu, plagiranju i citiranju

27. 8. 2018.

Online tečaj "Autorstvo, plagiranje i citiranje: što, kako, zašto?" prvenstveno je namijenjen studentima svih smjerova na svim fakultetima, ali i nastavnicima koji žele provjeriti i/ili nadopuniti svoja znanja o autorstvu, plagiranju i načinima citiranja. Međutim, s obzirom na to da se radi o vrlo aktualnoj temi u akademskim krugovima i općenito u javnosti, ovaj će tečaj sigurno biti zanimljiv i mnogim drugim polaznicima.

Kao i drugi online Tečajevi Srca, i ovaj tečaj polaznici mogu upisati u bilo koje vrijeme i potom ga pohađati vlastitim tempom, bez vremenskog ograničenja prilikom pregledavanja sadržaja tečaja. Sve cjeline istodobno su otvorene za pregled te polaznici mogu pregledati tečaj u cijelosti ili samo dijelove tečaja koji ih zanimaju. Procijenjeno vrijeme za završetak tečaja je dva školska sata.

Svi polaznici koji u cijelosti prođu kroz sadržaj tečaja i riješe pripadajuće testove za procjenu znanja, na kraju tečaja imat će mogućnost preuzimanja potvrde o završenom tečaju te će dobiti digitalnu značku.

Online tečajevima Srca pristupa se putem sustava za udaljeno učenje na adresi http://lms.srce.hr. Za dodatne informacije slobodno nam se obratite putem adrese edu@srce.hr.


Izdvojena događanja Srca

velj 22

„Office 365 - kako nam je promijenio život u osam godina“

velj 25

Želite li naučiti pisati jednostavne skripte u PHP-u koje koriste MySQL bazu podataka, izraditi adresar ili jednostavan sustav za unos i objavu novosti? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 25. 2. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

Ožu 04

I ove godine obilježavamo Tjedan otvorenog obrazovanja od 4. - 8. ožujka 2019. godine, a posebno izdvajamo okrugli stol 7. ožujka na koji su pozvani svi zainteresirani.

Ožu 18

Pohađanjem ovog tečaja steknite znanja i vještine uporabe jezika R za analizu i vizualizaciju podataka. Tečaj počinje u ponedjeljak, 18.3.2019. u 9:00 sati.

Ožu 25

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 25. 3. 2019. su u tijeku.