Najava seminara Analitike učenja i odlučivanje u visokom obrazovanju

13. 11. 2017.

Dana 23. i 24. studenoga 2017. godine u Sveučilišnom računskom centru  održat će se seminar Analitike učenja i odlučivanje u visokom obrazovanju. Seminar se organizira u sklopu projekta Razvoj metodološkog okvira za strateško odlučivanje u visokom obrazovanju – primjer implementacije otvorenog učenja i učenja na daljinu – HigherDecision.

Seminar će biti posvećen analitikama učenja, području koje se intenzivno razvija posljednjih nekoliko godina te se uspješno primjenjuje u analizi visokog obrazovanja. U okviru seminara bit će organizirana predavanja i radionice te će u petak biti održana doktorska sekcija na kojoj će mladi istraživači koji sudjeluju u projektu i čiji su mentori članovi projektnog tima prezentirati svoja istraživanja.
Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a program seminara, opis radionica i registracije za prijavu sudjelovanja dostupni su na stranici HigherDecision.


 


Izdvojena događanja Srca

kol 21

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati 21. 8. 2018. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku!

kol 22

Želite li se upoznati s osnovama HTML-a – tehnologije za izradu web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će započeti u srijedu, 22. 8. 2018., u 9 sati.
Prijave su u tijeku.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2018. su u tijeku.