Natječaj za posao

25. 5. 2011.

Objavili smo natječaj na određeno vrijeme za radna mjesta Sistem inženjera za napredno računarstvo (m/ž) i za Informatičara za razvoj informacijskog sustava (m/ž).. Sistem inženjer za napredno računarstvo – 1 izvršitelj na određeno vrijeme (rad na projektu planirano do 30. travnja 2014.)

Opis posla: Sistemsko  održavanje sustava za napredno računarstvo (klasteri, grid i sl.), rad u službi pomoći sistem inženjerima i korisnicima sustava, pripremanje i držanje tečajeva, pripremanje stručnih članaka, razvoj novih sustava, sudjelovanje u međunarodnim projektima.

Poželjno je iskustvo u  radu sa sustavima za napredno računarstvo.  Oznaka oglasa: RS_2-2011 Rok za prijavu:  2. 6. 2011. E-mail adresa za prijavu: /">   Informatičar za razvoj informacijskog sustava – 1 izvršitelj na određeno vrijeme (zamjena za rodiljni dopust)
Opis posla:  Razvoj informacijskih sustava baziranih na programskom jeziku Java i relacijskim bazama podataka. Oznaka oglasa: PP_3-2011 Rok za prijavu:  2. 6. 2011. E-mail adresa za prijavu: posao@srce.hr Opći uvjeti za oba radna mjesta: diplomski studij na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (ili drugi diplomski studij na fakultetu sličnog tehničkog usmjerenja), spremnost na učenje i timski rad, razvijene komunikacijske vještine. Prijave i životopisi trebaju biti napisani isključivo na hrvatskom jeziku.
Uz prijavu treba obavezno priložiti: životopis i diplomu o stručnoj spremi (preslik). Prijave se mogu poslati i putem pošte na adresu Sveučilišni računski centar Srce, Josipa Marohnića 5, Zagreb.

Izdvojena događanja Srca

Trenutno nema događanja.