Natječaj za posao

17. 8. 2011.

Objavili smo natječaj za radna mjesta Informatičar – stručnjak za područje informatičkog obrazovanja odraslih (m/ž) i Informatičar – suradnik u ispitnim centrima (m/ž) - rad na određeno vrijeme. Informatičar – stručnjak za područje informatičkog obrazovanja odraslih (m/ž). Opis posla: Poslovi vezani uz organizaciju i održavanje informatičkih tečajeva i ispita, rad s predavačima i rad na izradi novih tečajeva. Vrsta posla: Stalno. Potrebna stručna sprema: VSS. Strani jezici (aktivno): Engleski. Vozačka dozvola: Ne. Osnove rada na računalu: Da. Ostali uvjeti:
 • VSS informatičkog smjera
 • završeno pedagoško, psihološko, didaktičko i metodičko obrazovanje za nastavnike iz područja informatike
 • dobre komunikacijske i organizacijske sposobnosti, te razvijene sposobnosti za pismeno izražavanje
 • sklonost timskom radu
 • samostalnost u obavljanju poslova
 • kreativnost
Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati koji posjeduju odgovarajuće radno iskustvo na sličnim poslovima i položen stručni ispit.

Prijave i životopisi trebaju biti napisani isključivo na hrvatskom jeziku. Poželjno je da se prijavi prilože i eventualni radovi (nastavni materijali, priručnici, stručni članci i drugo) iz područja informatičkog obrazovanja odraslih.

Mogućnosti za posloprimce:
Osim vrlo zanimljivog i dinamičnog posla u sveučilišnom i istraživačkom okruženju, nudimo Vam stabilnu plaću i mogućnost stručnog usavršavanja. Visina plaće ovisi o radnom iskustvu i stručnim kvalifikacijama kandidata. Rok za prijavu: 1. 9. 2011. Oznaka natječaja: OPK_1-2011 Prijave dostaviti putem elektroničke pošte na posao@srce.hr ili na adresu Josipa Marohnića 5, Zagreb uz obaveznu oznaku natječaja. Informatičar – suradnik u ispitnim centrima (m/ž). Opis posla: Poslovi vezani uz organizaciju i održavanje ispita za informatičke certifikate (ECDL, Prometric, VUE i drugi).
Vrsta posla: na određeno vrijeme  - zamjena za bolovanje.
Potrebna stručna sprema:  SSS.
Strani jezici (aktivno): Engleski.
Vozačka dozvola: Ne.
Osnove rada na računalu: Da.

Ostali uvjeti:
 • SSS 
 • završeno obrazovanje za ECDL-ispitivača
 • dobre komunikacijske i organizacijske sposobnosti
 • sklonost timskom radu
 • samostalnost u obavljanju poslova

Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati koji posjeduju VSS i(li) odgovarajuće radno iskustvo na sličnim poslovima.  Kandidati trebaju zadovoljavati osnovne uvjete za rad u ispitnim centrima Prometric i VUE.

Prijave i životopisi trebaju biti napisani isključivo na hrvatskom jeziku.

Mogućnosti za posloprimce:
Osim vrlo zanimljivog i dinamičnog posla u sveučilišnom i istraživačkom okruženju, nudimo Vam stabilnu plaću i obrazovanje za ispitivače u ispitnim centrima Prometric i VUE. Visina plaće ovisi o radnom iskustvu i stručnim kvalifikacijama kandidata. Rok prijave: 1.9.2011. Oznaka natječaja: OPK_2-2011 Prijave dostaviti putem elektroničke pošte na posao-opk@srce.hr ili na adresu Josipa Marohnića 5, Zagreb uz obaveznu oznaku natječaja.

Izdvojena događanja Srca

srp 04

Webinar "Registracije v4 sučelja u OpenAIRE-u za urednike repozitorija u sustavu Dabarodržat će se 4. srpnja 2022. od 10 do 10:45 sati.