Natjecanje za učenike „More je živo“ i ove godine organizira se uz podršku Srca

4. 5. 2015.

Srce i ove godine daje podršku pri provođenju natjecanja "More je živo - edukacija djece o potrebi očuvanja i zaštite Jadranskog mora". Ovo natjecanje nastavak je uspješnog istoimenog projekta koji provode članovi Društva za ekološka istraživanja Paks. Natjecanje se održava u utorak, 5. svibnja 2015. godine, a u njemu sudjeluju učenici od petog do osmog razreda osnovnih škola diljem Hrvatske. Natjecanje se provodi na sustavu za e-učenje MoD Srca, a učenici se natječu po razredima. Provođenjem testiranja on-line, natjecatelji se od samog početka školovanja upoznaju s virtualnim okruženjem i njegovim mogućnostima te kroz zabavan način stječu nova iskustva i provjeravaju svoje znanje.

Izdvojena događanja Srca

stu 19

Jeste li znali da postoje alati koji vam mogu pomoći prilikom izrade i organizacije bibliografskih izvora i umetanja referenci u tekst? Da biste naučili raditi s njima, prijavite se na tečaj koji se održava u utorak, 19. 11. 2019., u 9 sati.

stu 19

Želite li naučiti raditi s besplatnim alatima za grafički dizajn? Prijavite se na tečaj koji će započeti u utorak, 19. 11. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

stu 22

Tijekom jednodnevnog predavanja saznajte što su to certifikati i na koje se sve načine koriste. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane.