Nova COVID-19 stranica na portalu Hrčak

24. 7. 2020.

Na portalu hrvatskih znanstvenih i stručnih časopisa Hrčak implementirana je nova COVID-19 stranica koja okuplja radove vezane uz temu COVID-19 iz različitih znanstvenih područja objavljenih u časopisima u Hrčku.

Tim Srca je kreiranjem ove stranice želio povećati vidljivost istraživanjima koja se bave pandemijom COVID-19 kako bi pomogli tijelima zdravstva, znanstvenicima i istraživačima te svim zainteresiranima da lakše pronađu relevantne radove i podatke.

Nova stranica nastala je kao doprinos u borbi protiv pandemije COVID-19 i na njoj se mogu pronaći radovi u otvorenom pristupu čija je tema COVID-19. Na stranici je dan jasan pregled najnovijih radova na tu temu i pregled radova koji su ostvarili najveći broj preuzimanja u Hrčku. Radove je moguće pregledavati i prema znanstvenim područjima. 

Nova COVID-19 stranica na Hrčku


Izdvojena događanja Srca

pro 14

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača, koji će započeti u  ponedjeljak 14. 12. 2020. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

sij 27

U prvom tečaju Linux akademije upoznajte se s administracijom Linux poslužitelja. Online tečaj počinje 27. 1. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.