Nova pogodnost za studente - besplatni pripremni Microsoftov ispit MTA

4. 9. 2014.

Microsoftovi ispiti MTA (Microsoft Technology Associate) namijenjeni su svima koji započinju svoje profesionalno certificiranje iz područja Microsoftovih tehnologija. U sklopu akcije koju provodi Certiport u suradnji s Microsoftom, svi studenti koji namjeravaju polagati MTA ispit 98-364: Database Administration Fundamentals mogu zatražiti izdavanje vaučera za pristup besplatnom pripremnom ispitu. Svi zainteresirani svoj vaučer mogu zatražiti na web-stranici: http://www.mtacertiport.com/.

Na istoj su web-stranici dostupni i dodatni materijali za pripremu ispita. Naglašavamo, besplatni se vaučer odnosi na pripremni ispit, ne na certifikacijski ispit. Navedena pogodnost vrijedi do opoziva. Cjenik i raspored održavanja ispita možete pronaći na stranici Ispitnog centra Certiport. Više informacija o ostalim MTA ispitima možete pronaći na ovoj stranici. Priručnici za pripremu ostalih MTA-ispita dostupni su na Certiportovim stranicama. Svim zainteresiranim kandidatima želimo uspješno stjecanje prvih Microsoftovih certifikata!

Izdvojena događanja Srca

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.