50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Nova verzija Preglednika studijskih programa

6. 11. 2014.

Preglednik studijskih programa kojeg razvija i održava Srce sadrži popis svih odobrenih studijskih programa. Popis održava Agencija za znanost i visoko obrazovanje. Od sada je u Pregledniku moguće pregledavati visoka učilišta prema tipu, vrsti, nositelju, znanstvenom području i mjestu izvođenja. Na Pregledniku su prikazane informacije i o broju visokih učilišta u pojedinoj kategoriji te detaljni podaci o visokom učilištu.

Minijatura prikazuje stranicu Preglednika studijskih programa

Izdvojena događanja Srca

tra 28

Srce 28. i 29. travnja organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2021, ujedno i konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO, koja će se održati virtualno.

svi 03

Ako žele nadograditi i upotpuniti svoje znanje i postati izvrstan korisnik programa Excel, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 3. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.

svi 10

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 10. svibnja 2021., u 9 sati. Prijave su u tijeku.

svi 25

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 25. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.