Nova verzija tečaja "Proračunske tablice (Excel)"

23. 9. 2016.

Skupinu tečajeva o uporabi uredskih alata "osvježili" smo novim tečajem o proračunskim tablicama, prilagođenu programu Excel 2016.

Na ovom će se tečaju polaznici upoznati s programom za proračunske tablice (Excel 2016), upoznati osnovne operacije vezane uz izradu i oblikovanje tablica te se upoznati s izradom proračuna uporabom formula i ugrađenih funkcija, izradom grafičkog prikaza podataka i pripremom podataka za ispis. Više informacija možete pronaći putem poveznice www.srce.unizg.hr/tecajevi/popis-osnovnih-tecajeva/e430.

Tečaj je namijenjen početnicima ili onima koji su se malo služili proračunskim tablicama te onim polaznicima koji žele utvrditi postojeće znanje.

Tečaj se održava u učionici, kroz 16 školskih sati, raspoređenih kroz četiri dana. Prvo održavanje tečaja na rasporedu je od utorka, 27.09.2016. u 17 sati do petka, 30.09.2016. Svi zainteresirani za pohađanje tečaja prijaviti se mogu putem sustava za online prijavu na tečajeve (http://abc.srce.hr).

Za dodatne informacije molimo da nam se obratite putem adrese edu [at] srce.hr.


Izdvojena događanja Srca

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.