Nova verzija tečaja "Proračunske tablice (Excel)"

23. 9. 2016.

Skupinu tečajeva o uporabi uredskih alata "osvježili" smo novim tečajem o proračunskim tablicama, prilagođenu programu Excel 2016.

Na ovom će se tečaju polaznici upoznati s programom za proračunske tablice (Excel 2016), upoznati osnovne operacije vezane uz izradu i oblikovanje tablica te se upoznati s izradom proračuna uporabom formula i ugrađenih funkcija, izradom grafičkog prikaza podataka i pripremom podataka za ispis. Više informacija možete pronaći putem poveznice www.srce.unizg.hr/tecajevi/popis-osnovnih-tecajeva/e430.

Tečaj je namijenjen početnicima ili onima koji su se malo služili proračunskim tablicama te onim polaznicima koji žele utvrditi postojeće znanje.

Tečaj se održava u učionici, kroz 16 školskih sati, raspoređenih kroz četiri dana. Prvo održavanje tečaja na rasporedu je od utorka, 27.09.2016. u 17 sati do petka, 30.09.2016. Svi zainteresirani za pohađanje tečaja prijaviti se mogu putem sustava za online prijavu na tečajeve (http://abc.srce.hr).

Za dodatne informacije molimo da nam se obratite putem adrese edu@srce.hr.


Izdvojena događanja Srca

ruj 26

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 26. rujna 2022. u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

lis 05

Online radionica "Korištenje računalnog klastera Isabella" održat će se  5. listopada 2022., od  9 do 15 sati, a kao preduvjet za sudjelovanje polaznici moraju proći provjeru znanja u sklopu online tečaja "Linux za korisnike Isabelle".

lis 10

Od 10. do 14. listopada 2022. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.