50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Novi broj časopisa CIT

17. 2. 2014.

Objavljen je novi broj časopisa CIT. Journal of Computing and Information Technology. Ovaj broj sadrži šest radova znanstvenika iz šest zemalja s tri kontinenta. Svi radovi su prihvaćeni u elektroničkom recenzentskom postupku.

Teme radova pokrivaju široko područje. Prva tri rada obuhvaćaju teme od optimalne distribucije zadataka pomoću genetskih algoritama u heterogenom distribucijskom sustavu do šireg područja sigurnosti koje pokriva kriptografske hash funkcije te pristup sigurnosti s upravljačkog stajališta. Ostali radovi se bave temama od novog modela segmentacije slika temeljenog na vjerojatnosnom grupiranju preko tehnike donošenja odluka u upravljanju dobavljačkim lancem do evaluacije profitabilnosti kineskih aviokompanija.

Više informacija o časopisu kao i puni tekst članaka možete naći na adresi http://cit.srce.unizg.hr/ te na portalu Hrčak.

Izdvojena događanja Srca

lip 16

16. lipnja organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

lip 18

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 18. 6. 2021., s početkom u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 23

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a - tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 23. 6. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 28. 6. 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.