50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Novi broj časopisa CIT

3. 7. 2014.

Objavljen je novi broj časopisa CIT Journal of Computing and Information Technology. Ovaj broj sadrži pet radova znanstvenika iz tri zemlje koji su prihvaćeni u elektroničkom recenzentskom postupku.

Prva dva rada pokrivaju područje protokola za prikupljanje podataka u bežičnim senzorskim mrežama te unakrsni dizajn slojeva u kognitivnim radio mrežama. Ostala tri rada obuhvaćaju teme od shema označavanja za hijerarhijske podatke, vrstu modela vodopada s vođenim ograničenjem za proces otkrivanja znanja te novi pristup postupku ekstrakcije korijena arapskih riječi.

Više informacija o časopisu kao i puni tekst članaka možete naći na adresi http://cit.srce.unizg.hr/  te na portalu Hrčak.

 

Izdvojena događanja Srca

lip 16

16. lipnja organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

lip 18

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 18. 6. 2021., s početkom u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 23

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a - tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 23. 6. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 28. 6. 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.